BibTex RIS Cite

SOME PHYSICAL AND CHEMICAL PROPERTIES OF DIFFERENT AGRICULTURAL WASTES

Year 1995, Volume: 1 Issue: 3, 169 - 172, 01.03.1995

Abstract

Some physical and chemical properties of tobacco dust, grape marc and mushroom compost, which contain high organic matter, were as plant growth medium investigated. According to research results, the some physical properties of all wastes were found insufficient, although, nutrient contents were found very high.

FARKLI TARIMSAL ATIKLARIN BAZI FİZİKSEL VE KİMYASAL ÖZELLİKLERİ

Year 1995, Volume: 1 Issue: 3, 169 - 172, 01.03.1995

Abstract

Bu çalışmada, tütün tozu, üzüm cibresi ve mantar kompostu gibi organik madde kapsamları yüksek olan bazı işletme atıklarının, bitki yetiştirme ortamı açısından önemli bazı fiziksel ve kimyasal özellikleri araştırılmıştır. Araştırmadan elde edilen sonuçlara göre, bütün materyallerin bazı fiziksel özellikleri yetersiz bulunurken, besin maddesi kapsamları son derece yüksek olarak tesbit edilmiştir.

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Research Article
Authors

Abdullah Baran This is me

Gökhan Çaycı This is me

Ali İnal This is me

Publication Date March 1, 1995
Published in Issue Year 1995 Volume: 1 Issue: 3

Cite

APA Baran, A. ., Çaycı, G. ., & İnal, A. . (1995). FARKLI TARIMSAL ATIKLARIN BAZI FİZİKSEL VE KİMYASAL ÖZELLİKLERİ. Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi, 1(3), 169-172.
AMA Baran A, Çaycı G, İnal A. FARKLI TARIMSAL ATIKLARIN BAZI FİZİKSEL VE KİMYASAL ÖZELLİKLERİ. Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi. March 1995;1(3):169-172.
Chicago Baran, Abdullah, Gökhan Çaycı, and Ali İnal. “FARKLI TARIMSAL ATIKLARIN BAZI FİZİKSEL VE KİMYASAL ÖZELLİKLERİ”. Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi 1, no. 3 (March 1995): 169-72.
EndNote Baran A, Çaycı G, İnal A (March 1, 1995) FARKLI TARIMSAL ATIKLARIN BAZI FİZİKSEL VE KİMYASAL ÖZELLİKLERİ. Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi 1 3 169–172.
IEEE A. . Baran, G. . Çaycı, and A. . İnal, “FARKLI TARIMSAL ATIKLARIN BAZI FİZİKSEL VE KİMYASAL ÖZELLİKLERİ”, Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi, vol. 1, no. 3, pp. 169–172, 1995.
ISNAD Baran, Abdullah et al. “FARKLI TARIMSAL ATIKLARIN BAZI FİZİKSEL VE KİMYASAL ÖZELLİKLERİ”. Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi 1/3 (March 1995), 169-172.
JAMA Baran A, Çaycı G, İnal A. FARKLI TARIMSAL ATIKLARIN BAZI FİZİKSEL VE KİMYASAL ÖZELLİKLERİ. Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi. 1995;1:169–172.
MLA Baran, Abdullah et al. “FARKLI TARIMSAL ATIKLARIN BAZI FİZİKSEL VE KİMYASAL ÖZELLİKLERİ”. Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi, vol. 1, no. 3, 1995, pp. 169-72.
Vancouver Baran A, Çaycı G, İnal A. FARKLI TARIMSAL ATIKLARIN BAZI FİZİKSEL VE KİMYASAL ÖZELLİKLERİ. Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi. 1995;1(3):169-72.





Creative Commons Lisansı
Bu dergi Creative Commons Al 4.0 Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.