Bu çalışmada, günümüzde birçok kullanım alanına sahip poliüretan köpük malzemesi hakkında bilgiler verilmektedir. Po li üretan malzemenin kullanım ve ısıl özellikleri, kimyasal yapısı ve elde etme yöntemlerinden bahsedilecektir.
Aydın, H., & Ekmekçi, İ. (2002). ISI YALlTIM MALZEMESi OLARAK POLİÜRETAN KÖPÜGÜN FİZİKSEL VE KİMYASAL ÖZELLİKLERİ, ÜRETİMİ VE İNCELENMESİ. Sakarya University Journal of Science, 6(1), 45-50. https://doi.org/10.16984/saufbed.04643
AMA
Aydın H, Ekmekçi İ. ISI YALlTIM MALZEMESi OLARAK POLİÜRETAN KÖPÜGÜN FİZİKSEL VE KİMYASAL ÖZELLİKLERİ, ÜRETİMİ VE İNCELENMESİ. SAUJS. April 2002;6(1):45-50. doi:10.16984/saufbed.04643
Chicago
Aydın, Hakan, and İsmail Ekmekçi. “ISI YALlTIM MALZEMESi OLARAK POLİÜRETAN KÖPÜGÜN FİZİKSEL VE KİMYASAL ÖZELLİKLERİ, ÜRETİMİ VE İNCELENMESİ”. Sakarya University Journal of Science 6, no. 1 (April 2002): 45-50. https://doi.org/10.16984/saufbed.04643.
EndNote
Aydın H, Ekmekçi İ (April 1, 2002) ISI YALlTIM MALZEMESi OLARAK POLİÜRETAN KÖPÜGÜN FİZİKSEL VE KİMYASAL ÖZELLİKLERİ, ÜRETİMİ VE İNCELENMESİ. Sakarya University Journal of Science 6 1 45–50.
IEEE
H. Aydın and İ. Ekmekçi, “ISI YALlTIM MALZEMESi OLARAK POLİÜRETAN KÖPÜGÜN FİZİKSEL VE KİMYASAL ÖZELLİKLERİ, ÜRETİMİ VE İNCELENMESİ”, SAUJS, vol. 6, no. 1, pp. 45–50, 2002, doi: 10.16984/saufbed.04643.
ISNAD
Aydın, Hakan - Ekmekçi, İsmail. “ISI YALlTIM MALZEMESi OLARAK POLİÜRETAN KÖPÜGÜN FİZİKSEL VE KİMYASAL ÖZELLİKLERİ, ÜRETİMİ VE İNCELENMESİ”. Sakarya University Journal of Science 6/1 (April 2002), 45-50. https://doi.org/10.16984/saufbed.04643.
JAMA
Aydın H, Ekmekçi İ. ISI YALlTIM MALZEMESi OLARAK POLİÜRETAN KÖPÜGÜN FİZİKSEL VE KİMYASAL ÖZELLİKLERİ, ÜRETİMİ VE İNCELENMESİ. SAUJS. 2002;6:45–50.
MLA
Aydın, Hakan and İsmail Ekmekçi. “ISI YALlTIM MALZEMESi OLARAK POLİÜRETAN KÖPÜGÜN FİZİKSEL VE KİMYASAL ÖZELLİKLERİ, ÜRETİMİ VE İNCELENMESİ”. Sakarya University Journal of Science, vol. 6, no. 1, 2002, pp. 45-50, doi:10.16984/saufbed.04643.
Vancouver
Aydın H, Ekmekçi İ. ISI YALlTIM MALZEMESi OLARAK POLİÜRETAN KÖPÜGÜN FİZİKSEL VE KİMYASAL ÖZELLİKLERİ, ÜRETİMİ VE İNCELENMESİ. SAUJS. 2002;6(1):45-50.