ROMA KATOLİK KİLİSESİ VE MÜSLÜMANLARLA DİNLERARASI DİYALOĞA BAKIŞI
Abstract
Keywords
References
- Adam, Baki, Yahudilik ve Hıristiyanlık Açısından Diğer Dinler, Pınar Yayınları, İstanbul 2002.
- Aydın, Mahmut, “Dinler arası Diyalog Yeni Bir Misyon Yöntemi mi? Kurumsal ve Bireysel Diyalog Faaliyetleri Üzerine Bir Değerlendirme”, İslamiyat Dergisi, V (2002), sy: 3, Ankara 2002.
- Aydın, Mahmut, Dinlerarası Diyalog, Pınar Yayınları, İstanbul 2008.
- Aydın, Mahmut, Hıristiyan Yahudi ve Müslüman Perspektifinden Dinsel Çoğulculuk ve Mutlaklık İddiaları, Ankara Okulu Yayınları, Ankara 2005.
- Aydın, Mahmut, Monologdan Diyaloğa, Ankara Okulu Yayınları, Ankara 2001.
- Bayraktar, Mehmet, “Dinlerarası Diyaloga Karşı İnsani Diyalog”, İslami Araştırmalar Dergisi, XX (2008), sy: 3, Ankara 2008.
- Besnard, Albert M, “Hıristiyanlık, Katolik Mezhebi”, Din Fenomeni, ed.: Mehmet Aydın, Din Bilimleri Yayınları, Konya 1995.
- Beşiri, Tarık, “Doğu ve Batı Arasında Kültürel İlişkiler Çerçevesinde”, Medeniyetler Arası Diyalog, Uluslararası Sempozyum 18-20 Eylül 1998, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Yayınları, Diyarbakır 1998.
Details
Primary Language
Turkish
Subjects
-
Journal Section
-
Authors
Hüseyin Köftürcü
This is me
Publication Date
December 1, 2013
Submission Date
-
Acceptance Date
-
Published in Issue
Year 2013 Number: 31