BibTex RIS Cite

An Evaluation on the Application of ISO 22000 Food Safety Management Systems in Catering Companies: İzmir Sample

Year 2012, Volume: 9 Issue: 2, - , 01.06.2012

Abstract

Catering İşletmelerinde ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sisteminin Uygulanmasına İlişkin Değerlendirme: İzmir İli Örneği

Year 2012, Volume: 9 Issue: 2, - , 01.06.2012

Abstract

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Articles
Authors

Turgay Bucak This is me

Publication Date June 1, 2012
Published in Issue Year 2012 Volume: 9 Issue: 2

Cite

APA Bucak, T. (2012). Catering İşletmelerinde ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sisteminin Uygulanmasına İlişkin Değerlendirme: İzmir İli Örneği. Seyahat Ve Otel İşletmeciliği Dergisi, 9(2).

Seyahat ve Otel İşletmeciliği (Journal of Travel Business) is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

26935

Our journal is indexed by EBSCOhost, Index Copernicus, Ulakbim, DOAj, DRJI, Research Bible, SOBİAD and ASOS.