BibTex RIS Cite

Semseddin Sami’nin Edebiyatla İlgili Eserleri ve Görüşleri

Year 2007, Issue: 22, 39 - 51, 01.12.2007

Abstract

Türk edebiyatının önemli simalarından biri olan Şemseddin Sami’nin edebî eserleri diğer nitelikliçalışmalarının gölgesinde kalmış ve yeterince değerlendirilmemiştir. Bu çalışmada, gerektelif gerekse tercüme pek çok kitap ve makaleleri bulunan Şemseddin Sami’nin edebî değertaşıyan eserleri tanıtılmıştır. Ayrıca onun bugüne kadar yeterince dikkati çekmemiş olan makalelerindenhareketle hem şiirle ilgili, hem de İran, Arap ve Türk edebiyatı ile ilgili görüşleriaktarılmaya çalışılmıştır.

The Works And Views Of Semseddin Sami Related To Literature

Year 2007, Issue: 22, 39 - 51, 01.12.2007

Abstract

Literary Works of Semseddin Sami who was an important writer of Turkish literature has not been evaluated adequatedy and this literary work have played second string to his other quality work. In this study literay Works of Semseddin Sami who had very much Works which was whether compilation or translation has been presented. In addition to this, his views which related to both poetry an Persian, Arabic an Turkish literature have been explained by means af his articles which have not attracted attention enough until today.

There are 0 citations in total.

Details

Other ID JA29YF37TB
Journal Section Articles
Authors

A.Azmi Bilgin This is me

Publication Date December 1, 2007
Published in Issue Year 2007 Issue: 22

Cite

APA Bilgin, A. (2007). Semseddin Sami’nin Edebiyatla İlgili Eserleri ve Görüşleri. Selçuk Üniversitesi Türkiyat Araştırmaları Dergisi(22), 39-51.

Selçuk University Journal of Studies in Turcology is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License (CC BY NC).