PROFICIENCY ABOUT VISUAL ARTS EDUCATION’S TEACHER CANDIDATES’ ASSESSMENT-EVALUATION TOOL AND APPROACHES IN ART EDUCATION
Abstract
Keywords
References
- Adams, N., Cooper, G., Jonhson, L. ve Wojtysıak, K. (1996). Improving Students Engagement in Learning Activities. ERIC Dokümanı Servis Numarası: ED400076
- Armstrong, C. (1994). Designing assessment in art. Reston: NAEA.
- Ayaydın, A. (2004). İlköğretim görsel sanatlar (resim-iş) eğitiminde değerlendirme sorunu. AİBÜ Eğitim Fakültesi Dergisi, Cilt 4, Sayı 7.
- Çepni, S. (2006). Öğretimde plânlama ve değerlendirme (Editör: Ahmet Doğanay, Emin Karip), Ankara: Pegam A Yayınları.
- Dobbs, S.M. (1998). “Learning in and Though Art”, The Getty Education Instıtute for The Arts. Los Angeles, California.
- Eısner, E. (1997). Educating artistic vision. Macmillon, New York.
- Gel, Y. (1990). “Türkiye’de Resim-iş Öğretiminde Yöntem ve Değerlendirme” Ortaöğretim Kurumlarında Resim-iş Öğretimi ve Sorunları. Ankara: TED Yayınları.
- Gelbal, S. ve Kelecioğlu, H. (2007). Öğretmenlerin ölçme ve değerlendirme yöntemleri hakkındaki yeterlik algıları ve karşılaştıkları sorunlar. Hacettepe Üniversitesi, Eğitim Fakültesi Dergisi, Sayı, 33.
Details
Primary Language
Turkish
Subjects
-
Journal Section
-
Authors
Nuray Mamur
This is me
Publication Date
September 1, 2011
Submission Date
September 1, 2011
Acceptance Date
-
Published in Issue
Year 2011 Volume: 9 Number: 3