BibTex RIS Cite

A Rare Condition: The Ureteritis Cystica A Report of Two Cases and Review of the Literature

Year 2003, Volume: 10 Issue: 2, - , 01.04.2003

Abstract

In this report, we presented the findings of two cases of ureteritis cystica which is one of the rarest pathology of the urothelium, and reviewed the literature. Key words: Ureter, Ureteritis Cystica, Cysts, Urothelial Tumour

Nadir Bir Durum: Üreteritis Sistika İki Olguluk Rapor Ve Literatür Taraması

Year 2003, Volume: 10 Issue: 2, - , 01.04.2003

Abstract

Bu raporda, ürotelyumun en nadir patolojilerinden birisi olan üreteritis sistikalı iki olgunun bulgularını sunduk ve literatürü taradık. Anahtar kelimeler: Üreter, Üreteritis Sistika, Kistler, Üretelyal Tümör

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Articles
Authors

Süleyman Kılıç This is me

Semih Yaşar Sargın This is me

Ali Güneş This is me

Deniz İpek This is me

Can Baydinç This is me

M.Tayfun Altınok This is me

Publication Date April 1, 2003
Published in Issue Year 2003 Volume: 10 Issue: 2

Cite

APA Kılıç, S., Sargın, S. Y., Güneş, A., İpek, D., et al. (2003). Nadir Bir Durum: Üreteritis Sistika İki Olguluk Rapor Ve Literatür Taraması. Journal of Turgut Ozal Medical Center, 10(2).
AMA Kılıç S, Sargın SY, Güneş A, İpek D, Baydinç C, Altınok M. Nadir Bir Durum: Üreteritis Sistika İki Olguluk Rapor Ve Literatür Taraması. J Turgut Ozal Med Cent. April 2003;10(2).
Chicago Kılıç, Süleyman, Semih Yaşar Sargın, Ali Güneş, Deniz İpek, Can Baydinç, and M.Tayfun Altınok. “Nadir Bir Durum: Üreteritis Sistika İki Olguluk Rapor Ve Literatür Taraması”. Journal of Turgut Ozal Medical Center 10, no. 2 (April 2003).
EndNote Kılıç S, Sargın SY, Güneş A, İpek D, Baydinç C, Altınok M (April 1, 2003) Nadir Bir Durum: Üreteritis Sistika İki Olguluk Rapor Ve Literatür Taraması. Journal of Turgut Ozal Medical Center 10 2
IEEE S. Kılıç, S. Y. Sargın, A. Güneş, D. İpek, C. Baydinç, and M. Altınok, “Nadir Bir Durum: Üreteritis Sistika İki Olguluk Rapor Ve Literatür Taraması”, J Turgut Ozal Med Cent, vol. 10, no. 2, 2003.
ISNAD Kılıç, Süleyman et al. “Nadir Bir Durum: Üreteritis Sistika İki Olguluk Rapor Ve Literatür Taraması”. Journal of Turgut Ozal Medical Center 10/2 (April 2003).
JAMA Kılıç S, Sargın SY, Güneş A, İpek D, Baydinç C, Altınok M. Nadir Bir Durum: Üreteritis Sistika İki Olguluk Rapor Ve Literatür Taraması. J Turgut Ozal Med Cent. 2003;10.
MLA Kılıç, Süleyman et al. “Nadir Bir Durum: Üreteritis Sistika İki Olguluk Rapor Ve Literatür Taraması”. Journal of Turgut Ozal Medical Center, vol. 10, no. 2, 2003.
Vancouver Kılıç S, Sargın SY, Güneş A, İpek D, Baydinç C, Altınok M. Nadir Bir Durum: Üreteritis Sistika İki Olguluk Rapor Ve Literatür Taraması. J Turgut Ozal Med Cent. 2003;10(2).