BibTex RIS Cite

Alt Ekstremite Ateşli Silah Yaralanmalarında Onarım ve Tedavi Prensipleri

Year 1999, Volume: 7 Issue: 2, - , 01.08.1999

Abstract

Alt ekstremite ve ayaklar, üst ekstremite ve eller kadar ince ve mükemmel bir yapıya sahip olup, fonksiyonel olarak çok önemli işlevlerde bulunurlar. Alt ekstremite yaralanmaları günümüzde pek önemsenmemekte ve gerekli ilgiyi görememektedir. Yapılan tedaviler de amacına ulaşamamaktadır. Bu yazıda alt ekstremite onarımlarında kullanılan yöntemlerin neler olduğu, bu tür yaralanmalarda neler yapılmasının gerekliliği ortaya konmuş ve karşılaşılan problemler literatür ışığı altında tartışılmış ve prensipler özetlenmiştir.

Year 1999, Volume: 7 Issue: 2, - , 01.08.1999

Abstract

There are 0 citations in total.

Details

Other ID JA63EA97NZ
Journal Section Articles
Authors

Bahattin Çeliköz This is me

Muharrem Demiroğulları This is me

Can Kopal This is me

Naki Selmanpakoğlu This is me

Publication Date August 1, 1999
Published in Issue Year 1999 Volume: 7 Issue: 2

Cite

APA Çeliköz, B., Demiroğulları, M., Kopal, C., Selmanpakoğlu, N. (1999). Alt Ekstremite Ateşli Silah Yaralanmalarında Onarım ve Tedavi Prensipleri. Türk Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Dergisi, 7(2).
AMA Çeliköz B, Demiroğulları M, Kopal C, Selmanpakoğlu N. Alt Ekstremite Ateşli Silah Yaralanmalarında Onarım ve Tedavi Prensipleri. turkplastsurg. August 1999;7(2).
Chicago Çeliköz, Bahattin, Muharrem Demiroğulları, Can Kopal, and Naki Selmanpakoğlu. “Alt Ekstremite Ateşli Silah Yaralanmalarında Onarım Ve Tedavi Prensipleri”. Türk Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Dergisi 7, no. 2 (August 1999).
EndNote Çeliköz B, Demiroğulları M, Kopal C, Selmanpakoğlu N (August 1, 1999) Alt Ekstremite Ateşli Silah Yaralanmalarında Onarım ve Tedavi Prensipleri. Türk Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Dergisi 7 2
IEEE B. Çeliköz, M. Demiroğulları, C. Kopal, and N. Selmanpakoğlu, “Alt Ekstremite Ateşli Silah Yaralanmalarında Onarım ve Tedavi Prensipleri”, turkplastsurg, vol. 7, no. 2, 1999.
ISNAD Çeliköz, Bahattin et al. “Alt Ekstremite Ateşli Silah Yaralanmalarında Onarım Ve Tedavi Prensipleri”. Türk Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Dergisi 7/2 (August 1999).
JAMA Çeliköz B, Demiroğulları M, Kopal C, Selmanpakoğlu N. Alt Ekstremite Ateşli Silah Yaralanmalarında Onarım ve Tedavi Prensipleri. turkplastsurg. 1999;7.
MLA Çeliköz, Bahattin et al. “Alt Ekstremite Ateşli Silah Yaralanmalarında Onarım Ve Tedavi Prensipleri”. Türk Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Dergisi, vol. 7, no. 2, 1999.
Vancouver Çeliköz B, Demiroğulları M, Kopal C, Selmanpakoğlu N. Alt Ekstremite Ateşli Silah Yaralanmalarında Onarım ve Tedavi Prensipleri. turkplastsurg. 1999;7(2).