BibTex RIS Kaynak Göster

Alt Ekstremite Ateşli Silah Yaralanmalarında Onarım ve Tedavi Prensipleri

Yıl 1999, Cilt: 7 Sayı: 2, - , 01.08.1999

Öz

Alt ekstremite ve ayaklar, üst ekstremite ve eller kadar ince ve mükemmel bir yapıya sahip olup, fonksiyonel olarak çok önemli işlevlerde bulunurlar. Alt ekstremite yaralanmaları günümüzde pek önemsenmemekte ve gerekli ilgiyi görememektedir. Yapılan tedaviler de amacına ulaşamamaktadır. Bu yazıda alt ekstremite onarımlarında kullanılan yöntemlerin neler olduğu, bu tür yaralanmalarda neler yapılmasının gerekliliği ortaya konmuş ve karşılaşılan problemler literatür ışığı altında tartışılmış ve prensipler özetlenmiştir.

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Diğer ID JA63EA97NZ
Bölüm Makaleler
Yazarlar

Bahattin Çeliköz Bu kişi benim

Muharrem Demiroğulları Bu kişi benim

Can Kopal Bu kişi benim

Naki Selmanpakoğlu Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Ağustos 1999
Yayımlandığı Sayı Yıl 1999 Cilt: 7 Sayı: 2

Kaynak Göster

APA Çeliköz, B., Demiroğulları, M., Kopal, C., Selmanpakoğlu, N. (1999). Alt Ekstremite Ateşli Silah Yaralanmalarında Onarım ve Tedavi Prensipleri. Türk Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Dergisi, 7(2).
AMA Çeliköz B, Demiroğulları M, Kopal C, Selmanpakoğlu N. Alt Ekstremite Ateşli Silah Yaralanmalarında Onarım ve Tedavi Prensipleri. turkplastsurg. Ağustos 1999;7(2).
Chicago Çeliköz, Bahattin, Muharrem Demiroğulları, Can Kopal, ve Naki Selmanpakoğlu. “Alt Ekstremite Ateşli Silah Yaralanmalarında Onarım Ve Tedavi Prensipleri”. Türk Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Dergisi 7, sy. 2 (Ağustos 1999).
EndNote Çeliköz B, Demiroğulları M, Kopal C, Selmanpakoğlu N (01 Ağustos 1999) Alt Ekstremite Ateşli Silah Yaralanmalarında Onarım ve Tedavi Prensipleri. Türk Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Dergisi 7 2
IEEE B. Çeliköz, M. Demiroğulları, C. Kopal, ve N. Selmanpakoğlu, “Alt Ekstremite Ateşli Silah Yaralanmalarında Onarım ve Tedavi Prensipleri”, turkplastsurg, c. 7, sy. 2, 1999.
ISNAD Çeliköz, Bahattin vd. “Alt Ekstremite Ateşli Silah Yaralanmalarında Onarım Ve Tedavi Prensipleri”. Türk Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Dergisi 7/2 (Ağustos 1999).
JAMA Çeliköz B, Demiroğulları M, Kopal C, Selmanpakoğlu N. Alt Ekstremite Ateşli Silah Yaralanmalarında Onarım ve Tedavi Prensipleri. turkplastsurg. 1999;7.
MLA Çeliköz, Bahattin vd. “Alt Ekstremite Ateşli Silah Yaralanmalarında Onarım Ve Tedavi Prensipleri”. Türk Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Dergisi, c. 7, sy. 2, 1999.
Vancouver Çeliköz B, Demiroğulları M, Kopal C, Selmanpakoğlu N. Alt Ekstremite Ateşli Silah Yaralanmalarında Onarım ve Tedavi Prensipleri. turkplastsurg. 1999;7(2).