BibTex RIS Cite

Mikrovasküler Cerrahide Güvenli Bir Rekonstrüksiyon Seçeneği; Serbest Alt Transvers Rektus Abdominis Kas-Deri Flebi (Alt Tram Flepleri)

Year 1995, Volume: 3 Issue: 1, - , 01.04.1995

Abstract

Serbest alt tranvers rektus flebi miyokutan bir fleptir ve inferior epigastrik arter ve yndaş venlere dayalıdır. Flap pedikülü uzun ve geniş çaplıdır. Günümüzde bilinen flep modelleri içinde en büyük cilt adasına sahip olan fleptir. Bununla birlikte donör bölgeyi primer kapatmak mümkündür. Biz, iki olguda inferior rektus abdominis flebini mikrocerrahi tekniklerle transfer ettik. Maksillada opere Ewing sarkomu olan ve radyoterapi hasarları ile bize başvuran birinci olgumuzda yanak, maksilla ve damağı içeren kompleks rekonstrüksiyon yaptık ve çok iyi kozmetik ve fonksiyonel sonuçlar elde ettik. Üst ekstremitesinde ihmal edilmiş geniş açık yarası olan savaş yaralısı ikinci olgumuzda doku defektini başarıyla onardık.

Year 1995, Volume: 3 Issue: 1, - , 01.04.1995

Abstract

There are 0 citations in total.

Details

Other ID JA63RY82MA
Journal Section Articles
Authors

Cemal Şenyuva This is me

Akın Yücel This is me

Zeki Güzel This is me

İhsan Okur This is me

Oya Bayrı This is me

Publication Date April 1, 1995
Published in Issue Year 1995 Volume: 3 Issue: 1

Cite

APA Şenyuva, C., Yücel, A., Güzel, Z., Okur, İ., et al. (1995). Mikrovasküler Cerrahide Güvenli Bir Rekonstrüksiyon Seçeneği; Serbest Alt Transvers Rektus Abdominis Kas-Deri Flebi (Alt Tram Flepleri). Türk Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Dergisi, 3(1).
AMA Şenyuva C, Yücel A, Güzel Z, Okur İ, Bayrı O. Mikrovasküler Cerrahide Güvenli Bir Rekonstrüksiyon Seçeneği; Serbest Alt Transvers Rektus Abdominis Kas-Deri Flebi (Alt Tram Flepleri). turkplastsurg. April 1995;3(1).
Chicago Şenyuva, Cemal, Akın Yücel, Zeki Güzel, İhsan Okur, and Oya Bayrı. “Mikrovasküler Cerrahide Güvenli Bir Rekonstrüksiyon Seçeneği; Serbest Alt Transvers Rektus Abdominis Kas-Deri Flebi (Alt Tram Flepleri)”. Türk Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Dergisi 3, no. 1 (April 1995).
EndNote Şenyuva C, Yücel A, Güzel Z, Okur İ, Bayrı O (April 1, 1995) Mikrovasküler Cerrahide Güvenli Bir Rekonstrüksiyon Seçeneği; Serbest Alt Transvers Rektus Abdominis Kas-Deri Flebi (Alt Tram Flepleri). Türk Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Dergisi 3 1
IEEE C. Şenyuva, A. Yücel, Z. Güzel, İ. Okur, and O. Bayrı, “Mikrovasküler Cerrahide Güvenli Bir Rekonstrüksiyon Seçeneği; Serbest Alt Transvers Rektus Abdominis Kas-Deri Flebi (Alt Tram Flepleri)”, turkplastsurg, vol. 3, no. 1, 1995.
ISNAD Şenyuva, Cemal et al. “Mikrovasküler Cerrahide Güvenli Bir Rekonstrüksiyon Seçeneği; Serbest Alt Transvers Rektus Abdominis Kas-Deri Flebi (Alt Tram Flepleri)”. Türk Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Dergisi 3/1 (April 1995).
JAMA Şenyuva C, Yücel A, Güzel Z, Okur İ, Bayrı O. Mikrovasküler Cerrahide Güvenli Bir Rekonstrüksiyon Seçeneği; Serbest Alt Transvers Rektus Abdominis Kas-Deri Flebi (Alt Tram Flepleri). turkplastsurg. 1995;3.
MLA Şenyuva, Cemal et al. “Mikrovasküler Cerrahide Güvenli Bir Rekonstrüksiyon Seçeneği; Serbest Alt Transvers Rektus Abdominis Kas-Deri Flebi (Alt Tram Flepleri)”. Türk Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Dergisi, vol. 3, no. 1, 1995.
Vancouver Şenyuva C, Yücel A, Güzel Z, Okur İ, Bayrı O. Mikrovasküler Cerrahide Güvenli Bir Rekonstrüksiyon Seçeneği; Serbest Alt Transvers Rektus Abdominis Kas-Deri Flebi (Alt Tram Flepleri). turkplastsurg. 1995;3(1).