BibTex RIS Cite

The Current Sensibility of The Financial Politics in Developing Countries and The Activity of The Formula Flexibility in Period

Year 2009, Volume: 7 Issue: 11, 2 - 14, 01.08.2009

Abstract

The current sensibility of the financial politics is able to concerned by economics and financial politics as a very important indicator in the applications process and admited by parametric studies in the general contain which has a very specific economics rules and the specific publical decisions making in the same process. The intimacy’s effectiveness is depends on the known conclusion of financial technique and the creatived economics balance together with the economics dynamics of conjecture in the same period that has the object of the balanced income and expenditure too. The phenomenon, in the current period, explains both the public deficits and the unexpected deviations of nominal balance in the element of optimal economic and financial balance. Here, The object of current sensibility of the financial politics can be tried to explained by The Formula Flexibility as a the effectiveness financial instruments in the specific applications.

MALİ POLİTİKALARIN GÜNCEL DUYARLILIĞI VE DÖNEMSEL FORMÜL ESNEKLİĞİ YAKLAŞIMINDA ETKİNLİK

Year 2009, Volume: 7 Issue: 11, 2 - 14, 01.08.2009

Abstract

Mali politikaların güncel duyarlılığı, aynı süreçte ilişkin olarak spesifik kamusal ve ekonomik kararların alındığı genel bir kapsamda ve uygulama sürecinde ekonomik ve mali politikalar tarafından parametrik çalışmalarca da desteklenen önemli bir gösterge olarak ele alınabilir. Bu hususiyetin etkinliği, gelir ve harcama dengesinin amaçlandığı aynı süreçte finansal tekniklere ve konjonktürel ekonomik dinamiklerle birlikte oluşturulan ekonomik dengeye de bağlıdır. Mevcut dönemde bu olgu, hem hem kamu açıklarını ve hem de optimal finansal ve ekonomik denge unsurları çerçevesinde nominal beklenmedik sapmaları da açıklamaktadır. Burada mali politikaların mevcut duyarlılığına ilişkin amaçlar, spesific uygulamalarda etkili bir mali araç olarak yer aldığı düşünülen “Formül Esnekliği” yaklaşımıyla açıklanmaya çalışılmaktadır.

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Articles
Authors

A. Niyazi Özker This is me

Publication Date August 1, 2009
Published in Issue Year 2009 Volume: 7 Issue: 11

Cite

APA Özker, A. N. (2009). MALİ POLİTİKALARIN GÜNCEL DUYARLILIĞI VE DÖNEMSEL FORMÜL ESNEKLİĞİ YAKLAŞIMINDA ETKİNLİK. Journal of Management and Economics Research, 7(11), 2-14.
AMA Özker AN. MALİ POLİTİKALARIN GÜNCEL DUYARLILIĞI VE DÖNEMSEL FORMÜL ESNEKLİĞİ YAKLAŞIMINDA ETKİNLİK. Journal of Management and Economics Research. August 2009;7(11):2-14.
Chicago Özker, A. Niyazi. “MALİ POLİTİKALARIN GÜNCEL DUYARLILIĞI VE DÖNEMSEL FORMÜL ESNEKLİĞİ YAKLAŞIMINDA ETKİNLİK”. Journal of Management and Economics Research 7, no. 11 (August 2009): 2-14.
EndNote Özker AN (August 1, 2009) MALİ POLİTİKALARIN GÜNCEL DUYARLILIĞI VE DÖNEMSEL FORMÜL ESNEKLİĞİ YAKLAŞIMINDA ETKİNLİK. Journal of Management and Economics Research 7 11 2–14.
IEEE A. N. Özker, “MALİ POLİTİKALARIN GÜNCEL DUYARLILIĞI VE DÖNEMSEL FORMÜL ESNEKLİĞİ YAKLAŞIMINDA ETKİNLİK”, Journal of Management and Economics Research, vol. 7, no. 11, pp. 2–14, 2009.
ISNAD Özker, A. Niyazi. “MALİ POLİTİKALARIN GÜNCEL DUYARLILIĞI VE DÖNEMSEL FORMÜL ESNEKLİĞİ YAKLAŞIMINDA ETKİNLİK”. Journal of Management and Economics Research 7/11 (August 2009), 2-14.
JAMA Özker AN. MALİ POLİTİKALARIN GÜNCEL DUYARLILIĞI VE DÖNEMSEL FORMÜL ESNEKLİĞİ YAKLAŞIMINDA ETKİNLİK. Journal of Management and Economics Research. 2009;7:2–14.
MLA Özker, A. Niyazi. “MALİ POLİTİKALARIN GÜNCEL DUYARLILIĞI VE DÖNEMSEL FORMÜL ESNEKLİĞİ YAKLAŞIMINDA ETKİNLİK”. Journal of Management and Economics Research, vol. 7, no. 11, 2009, pp. 2-14.
Vancouver Özker AN. MALİ POLİTİKALARIN GÜNCEL DUYARLILIĞI VE DÖNEMSEL FORMÜL ESNEKLİĞİ YAKLAŞIMINDA ETKİNLİK. Journal of Management and Economics Research. 2009;7(11):2-14.