BibTex RIS Cite

Yerel Yönetimlere Bir Kamu Politikası Önerisi: Yeni Akıllı T.C. Kimlik Kartlarının Kentiçi Toplu Taşımada Kullanılması

Year 2014, Issue: 5, 0 - 0, 05.04.2016

Abstract

Son yıllarda yaşanan teknolojik gelişmeler, kamu politikası
üretim süreçlerine doğrudan ya da dolaylı olarak etkide bulunmaktadır. Türkiye’de büyük çoğunluğu yerel yönetimlerin sorumluluk alanında bulunan toplu taşıma hizmetleri çerçevesinde üretilen ve uygulanan politikalar da bu teknolojik gelişmelerin etkisine girmiştir. Kentlerde; karasal, raylı ve deniz üzeri toplu taşımalarda kullanımı günden güne artan akıllı kart sistemleri, söz konusu politikaların birer ürünüdür. Yapılan son geliştirmeler ile birlikte, yerel yönetim sınırları içerisindeki üç sahada gerçekleştirilen toplu taşıma hizmeti için vatandaşların tek bir akıllı kart kullanması yeterli olmaktadır. Bu çalışmada, bahsedilen “tek bir akıllı kart”
modeli geliştirilerek, kullanım konusunda daha verimli, fonksiyonel ve sürdürülebilir bir akıllı kart modeli önerilmektedir.

Year 2014, Issue: 5, 0 - 0, 05.04.2016

Abstract

There are 0 citations in total.

Details

Journal Section Makaleler
Authors

Volkan Göçoğlu

Öğr.gör.aysun Yemen

Publication Date April 5, 2016
Published in Issue Year 2014 Issue: 5

Cite

APA Göçoğlu, V., & Yemen, Ö. (2016). Yerel Yönetimlere Bir Kamu Politikası Önerisi: Yeni Akıllı T.C. Kimlik Kartlarının Kentiçi Toplu Taşımada Kullanılması. Yerel Politikalar(5).
AMA Göçoğlu V, Yemen Ö. Yerel Yönetimlere Bir Kamu Politikası Önerisi: Yeni Akıllı T.C. Kimlik Kartlarının Kentiçi Toplu Taşımada Kullanılması. Yerel Politikalar. April 2016;(5).
Chicago Göçoğlu, Volkan, and Öğr.gör.aysun Yemen. “Yerel Yönetimlere Bir Kamu Politikası Önerisi: Yeni Akıllı T.C. Kimlik Kartlarının Kentiçi Toplu Taşımada Kullanılması”. Yerel Politikalar, no. 5 (April 2016).
EndNote Göçoğlu V, Yemen Ö (April 1, 2016) Yerel Yönetimlere Bir Kamu Politikası Önerisi: Yeni Akıllı T.C. Kimlik Kartlarının Kentiçi Toplu Taşımada Kullanılması. Yerel Politikalar 5
IEEE V. Göçoğlu and Ö. Yemen, “Yerel Yönetimlere Bir Kamu Politikası Önerisi: Yeni Akıllı T.C. Kimlik Kartlarının Kentiçi Toplu Taşımada Kullanılması”, Yerel Politikalar, no. 5, April 2016.
ISNAD Göçoğlu, Volkan - Yemen, Öğr.gör.aysun. “Yerel Yönetimlere Bir Kamu Politikası Önerisi: Yeni Akıllı T.C. Kimlik Kartlarının Kentiçi Toplu Taşımada Kullanılması”. Yerel Politikalar 5 (April 2016).
JAMA Göçoğlu V, Yemen Ö. Yerel Yönetimlere Bir Kamu Politikası Önerisi: Yeni Akıllı T.C. Kimlik Kartlarının Kentiçi Toplu Taşımada Kullanılması. Yerel Politikalar. 2016.
MLA Göçoğlu, Volkan and Öğr.gör.aysun Yemen. “Yerel Yönetimlere Bir Kamu Politikası Önerisi: Yeni Akıllı T.C. Kimlik Kartlarının Kentiçi Toplu Taşımada Kullanılması”. Yerel Politikalar, no. 5, 2016.
Vancouver Göçoğlu V, Yemen Ö. Yerel Yönetimlere Bir Kamu Politikası Önerisi: Yeni Akıllı T.C. Kimlik Kartlarının Kentiçi Toplu Taşımada Kullanılması. Yerel Politikalar. 2016(5).