Hastane Okullarının Mevcut Durumuna İlişkin Öğretmen Görüşleri
Abstract
Keywords
References
- Akgemci, T. (2007). Stratejik Yönetim. Ankara: Gazi Kitabevi.
- Bor, N. Y. (2007). Başkent Madrid Bölgesinde Hasta Çocukların Eğitimine Yaklaşım.
- AB Eğitim ve Gençlik Programları Arion Bireysel Çalışma Raporu. İspanya: Arion Eğitim Semineri
- Bilir, Ş. ve Baykoç, N. (1995). Çocuk ve Hastane. Ankara: Sim Matbaacılık.
- Carina, S., Gonzalez, M. (2011). Using information and communication technologies in hospital classrooms. SAVEH Project Knowledge Management & E-Learning: An International Journal. 3(1).
- Çelik, G. (2006). Hastane Öğretmenliği. AB Eğitim ve Gençlik Programları Arion Bireysel Çalışma Raporu. Almanya: Arion Eğitim Semineri.
- Garcia, R.A. ve Ariza, P. R. (2004). The difficult relationship between theory and practice in an in-service course for science teachers. International Journal Of Science Education. 26(10), 1233-1245.
- Gökdere, M. ve Çepni, S. (2003). Üstün yetenekli öğrencilerin fen öğretmenlerinin eğitimine yönelik bir model önerisi. The Turkish Online Journal of Educational Technology. 2(3), 18. Işıktekiner, S. F. ve Altun, A. S. (2011). Hastane okullarında sorunlar. Eğitim ve Bilim, 36(161), 318-331.
Details
Primary Language
Turkish
Subjects
-
Journal Section
Research Article
Authors
Halil Kamışlı
This is me
Prof. Dr.tuğba Yanpar Yelken
This is me
Yrd. Doç. Dr. Cenk Akay
This is me
Publication Date
March 1, 2013
Submission Date
July 31, 2014
Acceptance Date
-
Published in Issue
Year 2013 Volume: 10 Number: 1