airÇok sebepten dolayı, süt ve mamü.l;erinde antibiyfü · fı tfannın ' ·:.. buluriması istenmeyen bir durumdur. · Çünkü antibiyotikleriı:l', Çok ' ctüşük
,,_ · ·sebepten dolayı; peynir, tereyağı , yoğurt gibi süt üİ-ünlerinin imalatında çeşitli
·. · iıksaklıklara · yol açmakta • · ve bu ürünlerin kalitele nin bozµlmasına yol açmaktadı'r .The ·]!>rsence r f'antibiotic re.sidues iri' dair): product!f >is an
... . · undesirable situation becau .of many reaspns . F<;>(ex_afnple;.everi the fovest
concentrations of antibiotics .l:ıaye inhib!tory o'r 'bactefisid 'effect on the :activity
,. . • of starter culture. ]lıerefore, the rcşi<jpe 'O[ antibtotiCs caıi'Sc Sdme pfoblems in manufacturing prpcess of dairy prodİ.ıcts . such::as'cheese/·blıtter /atı.di !yogurt,
andıa)so icteat qµlity .de.fe.ctş il) ,sµch productsPrimary Language | Turkish |
---|---|
Journal Section | Articles |
Authors | |
Publication Date | June 7, 2016 |
Published in Issue | Year 1996 Volume: 6 Issue: 1 |