APA |
Tarakçı, Z., Küçüköner, E., Sancak, H., Ekici, K. (2005). İnek Sütünden Üretilerek Cam Kavanozlarda Olgunlaştırılan Tulum Peynirinin Bazı Özellikleri. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 16(1), 9-14. |
|
AMA |
Tarakçı Z, Küçüköner E, Sancak H, Ekici K. İnek Sütünden Üretilerek Cam Kavanozlarda Olgunlaştırılan Tulum Peynirinin Bazı Özellikleri. YYU Vet Fak Derg. March 2005;16(1):9-14. |
|
Chicago |
Tarakçı, Zekai, Erdoğan Küçüköner, Hakan Sancak, and Kamil Ekici. “İnek Sütünden Üretilerek Cam Kavanozlarda Olgunlaştırılan Tulum Peynirinin Bazı Özellikleri”. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 16, no. 1 (March 2005): 9-14. |
|
EndNote |
Tarakçı Z, Küçüköner E, Sancak H, Ekici K (March 1, 2005) İnek Sütünden Üretilerek Cam Kavanozlarda Olgunlaştırılan Tulum Peynirinin Bazı Özellikleri. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 16 1 9–14. |
|
IEEE |
Z. Tarakçı, E. Küçüköner, H. Sancak, and K. Ekici, “İnek Sütünden Üretilerek Cam Kavanozlarda Olgunlaştırılan Tulum Peynirinin Bazı Özellikleri”, YYU Vet Fak Derg, vol. 16, no. 1, pp. 9–14, 2005. |
|
ISNAD |
Tarakçı, Zekai et al. “İnek Sütünden Üretilerek Cam Kavanozlarda Olgunlaştırılan Tulum Peynirinin Bazı Özellikleri”. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 16/1 (March 2005), 9-14. |
|
JAMA |
Tarakçı Z, Küçüköner E, Sancak H, Ekici K. İnek Sütünden Üretilerek Cam Kavanozlarda Olgunlaştırılan Tulum Peynirinin Bazı Özellikleri. YYU Vet Fak Derg. 2005;16:9–14. |
|
MLA |
Tarakçı, Zekai et al. “İnek Sütünden Üretilerek Cam Kavanozlarda Olgunlaştırılan Tulum Peynirinin Bazı Özellikleri”. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, vol. 16, no. 1, 2005, pp. 9-14. |
|
Vancouver |
Tarakçı Z, Küçüköner E, Sancak H, Ekici K. İnek Sütünden Üretilerek Cam Kavanozlarda Olgunlaştırılan Tulum Peynirinin Bazı Özellikleri. YYU Vet Fak Derg. 2005;16(1):9-14. |
|