Cilt: 16 Sayı: 1, 1.03.2005

Yıl: 2005

Makaleler

 

2. Hayvancılıkta Kategorik Verilerde Ki-Kare ve G Testi

 

3. 1998-2003 Yılları Arasında İncelenen Evcil Hayvan Tümörleri

 

4. İnek Sütünden Üretilerek Cam Kavanozlarda Olgunlaştırılan Tulum Peynirinin Bazı Özellikleri

 

5. Rat Eritrositlerinden Elde Edilen Katalaz Enziminin Karekterizasyonu ve Kinetiğinin İncelenmesi

 

6. Salamura Otlu Peynirde Olgunlaşma Süresince Mineral Madde Değişimi

 

8. Babesia Türleri ile Enfekte Koyunlarda Bazı Biyokimyasal ve Kan Parametreleri

 

9. Subklinik Mastitisli İneklerde Bazı Biyokimyasal Değerlere E Vitamininin Etkisi

 

11. Tatvan Belediye Mezbahasında Kesilen Koyun,Keçi ve Sığırlarda Larval Cestodiosis

Araştırma Makalesi

12. Theileriosis’li Sığırlarda Bazı Biyokimyasal Parametrelerdeki (Demir, Bakır, Vitamin C ve Vitamin E) Değişiklikler

 

14. Van Yöresi Phlebotominae (Diptera: Psychodidae) Türleri

 

15. Siyah Alaca İnek Sütündeki Somatik Hücre Sayısına Laktasyon Sırası ve Dönemin Etkisi

 

16. Aydın yöresindeki sığırlarda Toxoplasma gondii'nin seroprevalansı

 

17. Yüksek Basınç Uygulamalarının Et ve Et Ürünleri Kalitesi Üzerine Etkisi

 

18. Bakteriyosinler ve Gıdalarda Kullanım Olanakları

 

19. Van Yöresinde Yetiştirilen Atlarda Fenotipik Özellikler