APA |
M, Ş., S, A., M, A., H, B., et al. (2000). Yüzüncü Yıl Üniversitesi mutfaklarında kullanılan gövde sığır etlerinin bakteriyolojik yönden incelenmesi. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 11(1), 36-39. |
|
AMA |
M Ş, S A, M A, H B, M B, A. DE. Yüzüncü Yıl Üniversitesi mutfaklarında kullanılan gövde sığır etlerinin bakteriyolojik yönden incelenmesi. YYU Vet Fak Derg. March 2000;11(1):36-39. |
|
Chicago |
M, ŞAHİN, AĞAOĞLU S, ALİŞARLI M, BOZKURT H, BERKTAŞ M, and DALKILIÇ E A. “Yüzüncü Yıl Üniversitesi mutfaklarında kullanılan gövde sığır Etlerinin Bakteriyolojik yönden Incelenmesi”. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 11, no. 1 (March 2000): 36-39. |
|
EndNote |
M Ş, S A, M A, H B, M B, A. DE (March 1, 2000) Yüzüncü Yıl Üniversitesi mutfaklarında kullanılan gövde sığır etlerinin bakteriyolojik yönden incelenmesi. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 11 1 36–39. |
|
IEEE |
Ş. M, A. S, A. M, B. H, B. M, and D. E. A., “Yüzüncü Yıl Üniversitesi mutfaklarında kullanılan gövde sığır etlerinin bakteriyolojik yönden incelenmesi”, YYU Vet Fak Derg, vol. 11, no. 1, pp. 36–39, 2000. |
|
ISNAD |
M, ŞAHİN et al. “Yüzüncü Yıl Üniversitesi mutfaklarında kullanılan gövde sığır Etlerinin Bakteriyolojik yönden Incelenmesi”. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 11/1 (March 2000), 36-39. |
|
JAMA |
M Ş, S A, M A, H B, M B, A. DE. Yüzüncü Yıl Üniversitesi mutfaklarında kullanılan gövde sığır etlerinin bakteriyolojik yönden incelenmesi. YYU Vet Fak Derg. 2000;11:36–39. |
|
MLA |
M, ŞAHİN et al. “Yüzüncü Yıl Üniversitesi mutfaklarında kullanılan gövde sığır Etlerinin Bakteriyolojik yönden Incelenmesi”. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, vol. 11, no. 1, 2000, pp. 36-39. |
|
Vancouver |
M Ş, S A, M A, H B, M B, A. DE. Yüzüncü Yıl Üniversitesi mutfaklarında kullanılan gövde sığır etlerinin bakteriyolojik yönden incelenmesi. YYU Vet Fak Derg. 2000;11(1):36-9. |
|