BibTex RIS Cite

Yüzüncü Yıl Üniversitesi mutfaklarında kullanılan gövde sığır etlerinin bakteriyolojik yönden incelenmesi

Year 2000, Volume: 11 Issue: 1, 36 - 39, 01.03.2000

Abstract

Yüzüncü Yıl Üniversitesi mutfaklarında kullanılan gövde sığır etlerinin bakteriyolojik yönden incelenmesi

Year 2000, Volume: 11 Issue: 1, 36 - 39, 01.03.2000

Abstract

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Articles
Authors

ŞAHİN M This is me

AĞAOĞLU S This is me

ALİŞARLI M This is me

BOZKURT H This is me

BERKTAŞ M This is me

DALKILIÇ E A. This is me

Publication Date March 1, 2000
Published in Issue Year 2000 Volume: 11 Issue: 1

Cite

APA M, Ş., S, A., M, A., H, B., et al. (2000). Yüzüncü Yıl Üniversitesi mutfaklarında kullanılan gövde sığır etlerinin bakteriyolojik yönden incelenmesi. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 11(1), 36-39.
AMA M Ş, S A, M A, H B, M B, A. DE. Yüzüncü Yıl Üniversitesi mutfaklarında kullanılan gövde sığır etlerinin bakteriyolojik yönden incelenmesi. YYU Vet Fak Derg. March 2000;11(1):36-39.
Chicago M, ŞAHİN, AĞAOĞLU S, ALİŞARLI M, BOZKURT H, BERKTAŞ M, and DALKILIÇ E A. “Yüzüncü Yıl Üniversitesi mutfaklarında kullanılan gövde sığır Etlerinin Bakteriyolojik yönden Incelenmesi”. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 11, no. 1 (March 2000): 36-39.
EndNote M Ş, S A, M A, H B, M B, A. DE (March 1, 2000) Yüzüncü Yıl Üniversitesi mutfaklarında kullanılan gövde sığır etlerinin bakteriyolojik yönden incelenmesi. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 11 1 36–39.
IEEE Ş. M, A. S, A. M, B. H, B. M, and D. E. A., “Yüzüncü Yıl Üniversitesi mutfaklarında kullanılan gövde sığır etlerinin bakteriyolojik yönden incelenmesi”, YYU Vet Fak Derg, vol. 11, no. 1, pp. 36–39, 2000.
ISNAD M, ŞAHİN et al. “Yüzüncü Yıl Üniversitesi mutfaklarında kullanılan gövde sığır Etlerinin Bakteriyolojik yönden Incelenmesi”. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 11/1 (March 2000), 36-39.
JAMA M Ş, S A, M A, H B, M B, A. DE. Yüzüncü Yıl Üniversitesi mutfaklarında kullanılan gövde sığır etlerinin bakteriyolojik yönden incelenmesi. YYU Vet Fak Derg. 2000;11:36–39.
MLA M, ŞAHİN et al. “Yüzüncü Yıl Üniversitesi mutfaklarında kullanılan gövde sığır Etlerinin Bakteriyolojik yönden Incelenmesi”. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, vol. 11, no. 1, 2000, pp. 36-39.
Vancouver M Ş, S A, M A, H B, M B, A. DE. Yüzüncü Yıl Üniversitesi mutfaklarında kullanılan gövde sığır etlerinin bakteriyolojik yönden incelenmesi. YYU Vet Fak Derg. 2000;11(1):36-9.