BibTex RIS Cite

A Research On The Properties of the Kefirs Produced From Blends of Skimmilk Powder, Whey Powder And Buttermilk II-Some Physical and Sensory Properties

Year 2003, Volume: 40 Issue: 1, - , 01.03.2003

Abstract

Süttozu, Peyniraltı Suyu Tozu ve Yayıkaltı Karışımları ile Üretilen Kefirlerin Özellikleri Üzerine Bir Araştırma II.Bazı Fiziksel ve Duyusal Özellikler

Year 2003, Volume: 40 Issue: 1, - , 01.03.2003

Abstract

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Articles
Authors

Melek Ersoy This is me

Harun Uysal This is me

Publication Date March 1, 2003
Submission Date November 25, 2015
Published in Issue Year 2003 Volume: 40 Issue: 1

Cite

APA Ersoy, M., & Uysal, H. (2003). Süttozu, Peyniraltı Suyu Tozu ve Yayıkaltı Karışımları ile Üretilen Kefirlerin Özellikleri Üzerine Bir Araştırma II.Bazı Fiziksel ve Duyusal Özellikler. Journal of Agriculture Faculty of Ege University, 40(1).

      27559           trdizin ile ilgili görsel sonucu                 27560                    Clarivate Analysis ile ilgili görsel sonucu            CABI logo                      NAL Catalog (AGRICOLA), ile ilgili görsel sonucu             EBSCO Information Services 

                                                       Creative Commons Lisansı This website is licensed under the Creative Commons Attribution 4.0 International License.