BibTex RIS Cite

Scale-Up Studies for the Production of Xylanase Used as an Additive in Poultry Feedstuffs by Solid State Fermentation

Year 2003, Volume: 40 Issue: 3, - , 01.09.2003

Abstract

Kanatlı Yemi Katkısı Olarak Kullanılan Ksilanaz Enziminin Katı Kültür Fermantasyon Yöntemi ile Üretiminde Ölçek Büyütme Çalışmaları

Year 2003, Volume: 40 Issue: 3, - , 01.09.2003

Abstract

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Articles
Authors

Sayit Sargın This is me

Gaye Öngen This is me

Publication Date September 1, 2003
Submission Date November 25, 2015
Published in Issue Year 2003 Volume: 40 Issue: 3

Cite

APA Sargın, S., & Öngen, G. (2003). Kanatlı Yemi Katkısı Olarak Kullanılan Ksilanaz Enziminin Katı Kültür Fermantasyon Yöntemi ile Üretiminde Ölçek Büyütme Çalışmaları. Journal of Agriculture Faculty of Ege University, 40(3).

      27559           trdizin ile ilgili görsel sonucu                 27560                    Clarivate Analysis ile ilgili görsel sonucu            CABI logo                      NAL Catalog (AGRICOLA), ile ilgili görsel sonucu             EBSCO Information Services 

                                                       Creative Commons Lisansı This website is licensed under the Creative Commons Attribution 4.0 International License.