APA |
Peker, B. B., Suna, S., Tamer, C. E., Çopur, Ö. U. (2013). Lesitin ve Polyglycerol Polyricinoleate (PGPR)’ın Sütlü, Bitter ve Beyaz Çikolataların Kalitesi Üzerine Etkileri. Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, 27(2), 55-70. |
|
AMA |
Peker BB, Suna S, Tamer CE, Çopur ÖU. Lesitin ve Polyglycerol Polyricinoleate (PGPR)’ın Sütlü, Bitter ve Beyaz Çikolataların Kalitesi Üzerine Etkileri. Uludag Üniv. Ziraat Fak. Derg. Ağustos 2013;27(2):55-70. |
|
Chicago |
Peker, Burak Barkın, Senem Suna, Canan Ece Tamer, ve Ömer Utku Çopur. “Lesitin Ve Polyglycerol Polyricinoleate (PGPR)’ın Sütlü, Bitter Ve Beyaz Çikolataların Kalitesi Üzerine Etkileri”. Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 27, sy. 2 (Ağustos 2013): 55-70. |
|
EndNote |
Peker BB, Suna S, Tamer CE, Çopur ÖU (01 Ağustos 2013) Lesitin ve Polyglycerol Polyricinoleate (PGPR)’ın Sütlü, Bitter ve Beyaz Çikolataların Kalitesi Üzerine Etkileri. Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 27 2 55–70. |
|
IEEE |
B. B. Peker, S. Suna, C. E. Tamer, ve Ö. U. Çopur, “Lesitin ve Polyglycerol Polyricinoleate (PGPR)’ın Sütlü, Bitter ve Beyaz Çikolataların Kalitesi Üzerine Etkileri”, Uludag Üniv. Ziraat Fak. Derg., c. 27, sy. 2, ss. 55–70, 2013. |
|
ISNAD |
Peker, Burak Barkın vd. “Lesitin Ve Polyglycerol Polyricinoleate (PGPR)’ın Sütlü, Bitter Ve Beyaz Çikolataların Kalitesi Üzerine Etkileri”. Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 27/2 (Ağustos 2013), 55-70. |
|
JAMA |
Peker BB, Suna S, Tamer CE, Çopur ÖU. Lesitin ve Polyglycerol Polyricinoleate (PGPR)’ın Sütlü, Bitter ve Beyaz Çikolataların Kalitesi Üzerine Etkileri. Uludag Üniv. Ziraat Fak. Derg. 2013;27:55–70. |
|
MLA |
Peker, Burak Barkın vd. “Lesitin Ve Polyglycerol Polyricinoleate (PGPR)’ın Sütlü, Bitter Ve Beyaz Çikolataların Kalitesi Üzerine Etkileri”. Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, c. 27, sy. 2, 2013, ss. 55-70. |
|
Vancouver |
Peker BB, Suna S, Tamer CE, Çopur ÖU. Lesitin ve Polyglycerol Polyricinoleate (PGPR)’ın Sütlü, Bitter ve Beyaz Çikolataların Kalitesi Üzerine Etkileri. Uludag Üniv. Ziraat Fak. Derg. 2013;27(2):55-70. |
|