Cilt: 27 Sayı: 2, 1.08.2013

Yıl: 2013

Araştırma Makaleleri

 

1. Farklı Tuz Konsantrasyonlarının Tritikale Çeşitlerinin Çimlenmesi Üzerine Etkileri

 

2. Farklı Demir Dozlarının Limonium sinuatum Bitkisinde Gelişim, Verim ve Kalite Üzerine Etkisi

 

6. Lesitin ve Polyglycerol Polyricinoleate (PGPR)’ın Sütlü, Bitter ve Beyaz Çikolataların Kalitesi Üzerine Etkileri

 

8. Türkiye'de Tavuk Eti Tüketim Alışkanlıkları ve Marka Tercihleri

 

11. Bitkisel Üretimde Allelopati

 

12. Sütün Antioksidan Enzimleri ve Biyolojik Etkileri

 

13. Broiler Civciv Kalitesi ve Skorlama Yöntemleri

 

14. Kuluçka Koşullarının Civciv Kalitesi ve Broiler Performansı Üzerine Etkileri

 

16. Doğal Antioksidanlar ve Süt ve Süt Ürünlerinde Kullanımı

 

17. Dünyada Üretilen Fermente Ürünler: Tarihsel Süreç ve Sağlık ile İlişkileri