Araştırma Makalesi
BibTex RIS Kaynak Göster

DOSTUM, BACANAĞIM, GÜZEL İNSAN PROF. DR. HAŞMET BAŞAR HAKKINDA

Yıl 2007, Sayı: 53, 37 - 38, 27.01.2011

Öz

Öyle insanlar vard×r ki, ömürlerini dolu dolu yaüam×ülar, baüar×dan baüar×ya koüarak ülkesine, ailesine ve çevresine güzel yararl× hizmetler yaparak bu dünyadan ayr×lm×ülard×r. úüte Prof. Dr. Haümet Baüar bu insanlardan biriydi. K×sa ömrü içersine çok güzel üeyler s×ùG×rm×üW×. Bunlar× baüarabilmek, her insan×n yapabileceùi üeyler deùildi. Ama o kendine özgü güven ve çabas× ile, gece gündüz demeden yorucu bir çal×üma temposu içersinde güçlükleri yeneceùine ve baüar×O× olmak için hedefe ancak böyle ulaüabileceùine inan×yordu. Böylesine yoùun çal×üma temposunu olaùan bir yaüam tarz× olarak görüyor, ülkeye ve çevresine yararl× iüler yapman×n kendisini mutlu ettiùini söylüyordu. Eüinin ona verdiùi desteùin yan×nda, güzel ve mutlu aile hayat× onun yorgunluùunu bir nebze olsun alabiliyordu. Dost meclislerinde yapm×ü olduùu sohbetlerde, onun engin bilgi birikimi ve üstün dünya görüüü herkesi hayran b×rak×yor, dürüst, samimi, saù duyulu, ileriyi gören fikirleri dinleyenlere geniü ufuklar açabiliyordu. 

DOSTUM, BACANAĞIM, GÜZEL İNSAN PROF. DR. HAŞMET BAŞAR HAKKINDA

Yıl 2007, Sayı: 53, 37 - 38, 27.01.2011

Öz

Öyle insanlar vard×r ki, ömürlerini dolu dolu yaüam×ülar, baüar×dan baüar×ya koüarak ülkesine, ailesine ve çevresine güzel yararl× hizmetler yaparak bu dünyadan ayr×lm×ülard×r. úüte Prof. Dr. Haümet Baüar bu insanlardan biriydi. K×sa ömrü içersine çok güzel üeyler s×ùG×rm×üW×. Bunlar× baüarabilmek, her insan×n yapabileceùi üeyler deùildi. Ama o kendine özgü güven ve çabas× ile, gece gündüz demeden yorucu bir çal×üma temposu içersinde güçlükleriyeneceùine ve baüar×O× olmak için hedefe ancak böyle ulaüabileceùine inan×yordu. Böylesine yoùun çal×üma temposunu olaùan bir yaüam tarz× olarak görüyor, ülkeye ve çevresine yararl× iüler yapman×n kendisini mutlu ettiùini söylüyordu. Eüinin ona verdiùi desteùin yan×nda, güzel ve mutlu aile hayat× onun yorgunluùunu bir nebze olsun alabiliyordu. Dost meclislerinde yapm×ü olduùu sohbetlerde, onun engin bilgi birikimi ve üstün dünya görüüü herkesi hayran b×rak×yor, dürüst, samimi, saù duyulu, ileriyi gören fikirleri dinleyenlere geniü ufuklar açabiliyordu. 

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Hatıra Yazıları
Yazarlar

Nezih Özkan Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 27 Ocak 2011
Gönderilme Tarihi 27 Ocak 2011
Yayımlandığı Sayı Yıl 2007 Sayı: 53

Kaynak Göster

APA Özkan, N. (2011). DOSTUM, BACANAĞIM, GÜZEL İNSAN PROF. DR. HAŞMET BAŞAR HAKKINDA. Journal of Social Policy Conferences(53), 37-38.
AMA Özkan N. DOSTUM, BACANAĞIM, GÜZEL İNSAN PROF. DR. HAŞMET BAŞAR HAKKINDA. Journal of Social Policy Conferences. Ocak 2011;(53):37-38.
Chicago Özkan, Nezih. “DOSTUM, BACANAĞIM, GÜZEL İNSAN PROF. DR. HAŞMET BAŞAR HAKKINDA”. Journal of Social Policy Conferences, sy. 53 (Ocak 2011): 37-38.
EndNote Özkan N (01 Ocak 2011) DOSTUM, BACANAĞIM, GÜZEL İNSAN PROF. DR. HAŞMET BAŞAR HAKKINDA. Journal of Social Policy Conferences 53 37–38.
IEEE N. Özkan, “DOSTUM, BACANAĞIM, GÜZEL İNSAN PROF. DR. HAŞMET BAŞAR HAKKINDA”, Journal of Social Policy Conferences, sy. 53, ss. 37–38, Ocak 2011.
ISNAD Özkan, Nezih. “DOSTUM, BACANAĞIM, GÜZEL İNSAN PROF. DR. HAŞMET BAŞAR HAKKINDA”. Journal of Social Policy Conferences 53 (Ocak 2011), 37-38.
JAMA Özkan N. DOSTUM, BACANAĞIM, GÜZEL İNSAN PROF. DR. HAŞMET BAŞAR HAKKINDA. Journal of Social Policy Conferences. 2011;:37–38.
MLA Özkan, Nezih. “DOSTUM, BACANAĞIM, GÜZEL İNSAN PROF. DR. HAŞMET BAŞAR HAKKINDA”. Journal of Social Policy Conferences, sy. 53, 2011, ss. 37-38.
Vancouver Özkan N. DOSTUM, BACANAĞIM, GÜZEL İNSAN PROF. DR. HAŞMET BAŞAR HAKKINDA. Journal of Social Policy Conferences. 2011(53):37-8.