Editoryal
BibTex RIS Kaynak Göster

Misafir Editörden

Yıl 2021, Cilt: 9 Sayı: İDEKTA, 7 - 8, 31.07.2021

Öz

Değerli okuyucular,
Muş Alparslan Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi tarafından 7 Aralık 2020 tarihinde organize edilen ikinci İslam Düşüncesinde Eleştiri Kültürü ve Tahammül Ahlakı Sempozyumu’nda sunulan tebliğler içinden hakemlerce uygun görülen çalışmaları, Anemon Muş Alparslan Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi’nin Özel Sayısında bir araya getirip istifadenize sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz.
Anemon Dergisi’nin bu Özel Sayısı ile oturumlarda sunulan ve dergimizde yayımlanmak üzere çift kör hakemlik sürecinden geçen toplam … çalışmayı siz kıymetli okuyucuların ve araştırmacıların ilgisine sunuyoruz. Özel sayıda İslam düşüncesinin Klasik Döneminde (M. VII. – XII. yüzyıllar) Temel İslam Bilimleri, Felsefe ve Din Bilimleri ve İslam Tarihi ve Sanatları alanında gerçekleştirilen faaliyetleri, eleştirel düşünce ve tahammül kültürü bağlamında ele alan çalışmalara yer verildi.
Anemon Dergisi’nin Özel Sayısı’nın konuk editörü olarak, başta davetli konuşmacılarımız ve panelistlerimiz olmak üzere kongremize katkı sağlayan tüm akademisyen ve araştırmacılara, bu sayıda yayınlanan bildirilerin değerlendirilmesi sürecinde fikir ve görüşleri ile katkı sağlayan tüm hakemlerimize ve makalelerin yayına hazırlanması sürecinde desteğini bizlerden esirgemeyen baş editör Dr. Öğr. Üyesi M. Burak ÇAKIN ile ekibine, alan editörü Dr. Öğr. Üyesi Yusuf AYDIN’a özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederim. Sempozyumumuz bilim kurulunda yer alan kıymetli akademisyenlere saygılarımı arz ederim. Son olarak çalışmaları ile akademik dünyaya son derece müspet katkılar sağlayan kıymetli yazarlarımıza da ayrıca teşekkür ederim.
Özel sayımızın bu alana ilgi duyan bütün okuyucu ve araştırmacılara katkı sunmasını diler, nitelikli bir süreli yayın modeli ortaya koyan Anemon Dergisi’nin gelecek sayılarına da ilgi ve desteklerinizi esirgemeyeceğinizi ümit ederim.

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Editörün Notu
Yazarlar

Mehmet Burak Çakın 0000-0003-0579-4850

Yayımlanma Tarihi 31 Temmuz 2021
Yayımlandığı Sayı Yıl 2021 Cilt: 9 Sayı: İDEKTA

Kaynak Göster

APA Çakın, M. B. (2021). Misafir Editörden. Anemon Muş Alparslan Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi, 9(İDEKTA), 7-8.

Anemon Muş Alparslan Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi Creative Commons Atıf-GayriTicari 4.0 Uluslararası Lisansı (CC BY NC) ile lisanslanmıştır.