Gündoğdu, D., Kırzıoğlu, P., & Çerçi, D. (1995). DONDURULMANIN MEYVE SUYU pH'SI ÜZERİNE ETKİSİ. Atatürk Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dergisi, 1995(2).
AMA
Gündoğdu D, Kırzıoğlu P, Çerçi D. DONDURULMANIN MEYVE SUYU pH'SI ÜZERİNE ETKİSİ. Ata Diş Hek Fak Derg. Şubat 1995;1995(2).
Chicago
Gündoğdu, Dt.nurdan, Prof.dr.zuhal Kırzıoğlu, ve Dr.melek Çerçi. “DONDURULMANIN MEYVE SUYU pH&Apos;SI ÜZERİNE ETKİSİ”. Atatürk Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dergisi 1995, sy. 2 (Şubat 1995).
EndNote
Gündoğdu D, Kırzıoğlu P, Çerçi D (01 Şubat 1995) DONDURULMANIN MEYVE SUYU pH'SI ÜZERİNE ETKİSİ. Atatürk Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dergisi 1995 2
IEEE
D. Gündoğdu, P. Kırzıoğlu, ve D. Çerçi, “DONDURULMANIN MEYVE SUYU pH'SI ÜZERİNE ETKİSİ”, Ata Diş Hek Fak Derg, c. 1995, sy. 2, 1995.
ISNAD
Gündoğdu, Dt.nurdan vd. “DONDURULMANIN MEYVE SUYU pH&Apos;SI ÜZERİNE ETKİSİ”. Atatürk Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dergisi 1995/2 (Şubat 1995).
JAMA
Gündoğdu D, Kırzıoğlu P, Çerçi D. DONDURULMANIN MEYVE SUYU pH'SI ÜZERİNE ETKİSİ. Ata Diş Hek Fak Derg. 1995;1995.
MLA
Gündoğdu, Dt.nurdan vd. “DONDURULMANIN MEYVE SUYU pH&Apos;SI ÜZERİNE ETKİSİ”. Atatürk Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dergisi, c. 1995, sy. 2, 1995.
Vancouver
Gündoğdu D, Kırzıoğlu P, Çerçi D. DONDURULMANIN MEYVE SUYU pH'SI ÜZERİNE ETKİSİ. Ata Diş Hek Fak Derg. 1995;1995(2).