BibTex RIS Kaynak Göster

THE EFFECT OF FREEZING ON pH OF FRUIT JUICE

Yıl 1995, Cilt: 1995 Sayı: 2, - , 01.02.1995

DONDURULMANIN MEYVE SUYU pH'SI ÜZERİNE ETKİSİ

Yıl 1995, Cilt: 1995 Sayı: 2, - , 01.02.1995
Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Makaleler
Yazarlar

Dt.nurdan Gündoğdu Bu kişi benim

Prof.dr.zuhal Kırzıoğlu Bu kişi benim

Dr.melek Çerçi Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Şubat 1995
Yayımlandığı Sayı Yıl 1995 Cilt: 1995 Sayı: 2

Kaynak Göster

APA Gündoğdu, D., Kırzıoğlu, P., & Çerçi, D. (1995). DONDURULMANIN MEYVE SUYU pH'SI ÜZERİNE ETKİSİ. Atatürk Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dergisi, 1995(2).
AMA Gündoğdu D, Kırzıoğlu P, Çerçi D. DONDURULMANIN MEYVE SUYU pH'SI ÜZERİNE ETKİSİ. Ata Diş Hek Fak Derg. Şubat 1995;1995(2).
Chicago Gündoğdu, Dt.nurdan, Prof.dr.zuhal Kırzıoğlu, ve Dr.melek Çerçi. “DONDURULMANIN MEYVE SUYU pH&Apos;SI ÜZERİNE ETKİSİ”. Atatürk Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dergisi 1995, sy. 2 (Şubat 1995).
EndNote Gündoğdu D, Kırzıoğlu P, Çerçi D (01 Şubat 1995) DONDURULMANIN MEYVE SUYU pH'SI ÜZERİNE ETKİSİ. Atatürk Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dergisi 1995 2
IEEE D. Gündoğdu, P. Kırzıoğlu, ve D. Çerçi, “DONDURULMANIN MEYVE SUYU pH'SI ÜZERİNE ETKİSİ”, Ata Diş Hek Fak Derg, c. 1995, sy. 2, 1995.
ISNAD Gündoğdu, Dt.nurdan vd. “DONDURULMANIN MEYVE SUYU pH&Apos;SI ÜZERİNE ETKİSİ”. Atatürk Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dergisi 1995/2 (Şubat 1995).
JAMA Gündoğdu D, Kırzıoğlu P, Çerçi D. DONDURULMANIN MEYVE SUYU pH'SI ÜZERİNE ETKİSİ. Ata Diş Hek Fak Derg. 1995;1995.
MLA Gündoğdu, Dt.nurdan vd. “DONDURULMANIN MEYVE SUYU pH&Apos;SI ÜZERİNE ETKİSİ”. Atatürk Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dergisi, c. 1995, sy. 2, 1995.
Vancouver Gündoğdu D, Kırzıoğlu P, Çerçi D. DONDURULMANIN MEYVE SUYU pH'SI ÜZERİNE ETKİSİ. Ata Diş Hek Fak Derg. 1995;1995(2).

Bu eser Creative Commons Alıntı-GayriTicari-Türetilemez 4.0 Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. Tıklayınız.