BibTex RIS Kaynak Göster

Büyük Arap şâiri Zuheyr b. Ebi Sulmâ ve Tercüme-i Hâli ile ilgili kaynak ve tetkiklerin tenkidi ve değerlendirilmesi

Yıl 1988, Sayı: 8, - , 30.06.1988

Öz

.

Yıl 1988, Sayı: 8, - , 30.06.1988

Öz

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Makaleler
Yazarlar

Süleyman Tülücü Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 30 Haziran 1988
Yayımlandığı Sayı Yıl 1988 Sayı: 8

Kaynak Göster

APA Tülücü, S. (1988). Büyük Arap şâiri Zuheyr b. Ebi Sulmâ ve Tercüme-i Hâli ile ilgili kaynak ve tetkiklerin tenkidi ve değerlendirilmesi. Atatürk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dergisi(8).
AMA Tülücü S. Büyük Arap şâiri Zuheyr b. Ebi Sulmâ ve Tercüme-i Hâli ile ilgili kaynak ve tetkiklerin tenkidi ve değerlendirilmesi. Atatürk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dergisi. Haziran 1988;(8).
Chicago Tülücü, Süleyman. “Büyük Arap şâiri Zuheyr B. Ebi Sulmâ Ve Tercüme-I Hâli Ile Ilgili Kaynak Ve Tetkiklerin Tenkidi Ve değerlendirilmesi”. Atatürk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dergisi, sy. 8 (Haziran 1988).
EndNote Tülücü S (01 Haziran 1988) Büyük Arap şâiri Zuheyr b. Ebi Sulmâ ve Tercüme-i Hâli ile ilgili kaynak ve tetkiklerin tenkidi ve değerlendirilmesi. Atatürk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dergisi 8
IEEE S. Tülücü, “Büyük Arap şâiri Zuheyr b. Ebi Sulmâ ve Tercüme-i Hâli ile ilgili kaynak ve tetkiklerin tenkidi ve değerlendirilmesi”, Atatürk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dergisi, sy. 8, Haziran 1988.
ISNAD Tülücü, Süleyman. “Büyük Arap şâiri Zuheyr B. Ebi Sulmâ Ve Tercüme-I Hâli Ile Ilgili Kaynak Ve Tetkiklerin Tenkidi Ve değerlendirilmesi”. Atatürk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dergisi 8 (Haziran 1988).
JAMA Tülücü S. Büyük Arap şâiri Zuheyr b. Ebi Sulmâ ve Tercüme-i Hâli ile ilgili kaynak ve tetkiklerin tenkidi ve değerlendirilmesi. Atatürk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dergisi. 1988.
MLA Tülücü, Süleyman. “Büyük Arap şâiri Zuheyr B. Ebi Sulmâ Ve Tercüme-I Hâli Ile Ilgili Kaynak Ve Tetkiklerin Tenkidi Ve değerlendirilmesi”. Atatürk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dergisi, sy. 8, 1988.
Vancouver Tülücü S. Büyük Arap şâiri Zuheyr b. Ebi Sulmâ ve Tercüme-i Hâli ile ilgili kaynak ve tetkiklerin tenkidi ve değerlendirilmesi. Atatürk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dergisi. 1988(8).

Creative Commons License
Atatürk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dergisi Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License. ile lisanslanmıştır.