BibTex RIS Kaynak Göster

Aynaların oyunları ve medeniyetlerin krizleri - "İslâm/İslâmoloji münasebetinin reoriyantasyonları

Yıl 1986, Sayı: 7, - , 30.12.1986

Öz

.

Yıl 1986, Sayı: 7, - , 30.12.1986

Öz

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Makaleler
Yazarlar

Ünver Günay (çev.) Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 30 Aralık 1986
Yayımlandığı Sayı Yıl 1986 Sayı: 7

Kaynak Göster

APA Günay (çev.), Ü. (1986). Aynaların oyunları ve medeniyetlerin krizleri - "İslâm/İslâmoloji münasebetinin reoriyantasyonları. Atatürk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dergisi(7).
AMA Günay (çev.) Ü. Aynaların oyunları ve medeniyetlerin krizleri - "İslâm/İslâmoloji münasebetinin reoriyantasyonları. Atatürk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dergisi. Aralık 1986;(7).
Chicago Günay (çev.), Ünver. “Aynaların Oyunları Ve Medeniyetlerin Krizleri - "İslâm/İslâmoloji münasebetinin Reoriyantasyonları”. Atatürk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dergisi, sy. 7 (Aralık 1986).
EndNote Günay (çev.) Ü (01 Aralık 1986) Aynaların oyunları ve medeniyetlerin krizleri - "İslâm/İslâmoloji münasebetinin reoriyantasyonları. Atatürk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dergisi 7
IEEE Ü. Günay (çev.), “Aynaların oyunları ve medeniyetlerin krizleri - "İslâm/İslâmoloji münasebetinin reoriyantasyonları”, Atatürk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dergisi, sy. 7, Aralık 1986.
ISNAD Günay (çev.), Ünver. “Aynaların Oyunları Ve Medeniyetlerin Krizleri - "İslâm/İslâmoloji münasebetinin Reoriyantasyonları”. Atatürk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dergisi 7 (Aralık 1986).
JAMA Günay (çev.) Ü. Aynaların oyunları ve medeniyetlerin krizleri - "İslâm/İslâmoloji münasebetinin reoriyantasyonları. Atatürk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dergisi. 1986.
MLA Günay (çev.), Ünver. “Aynaların Oyunları Ve Medeniyetlerin Krizleri - "İslâm/İslâmoloji münasebetinin Reoriyantasyonları”. Atatürk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dergisi, sy. 7, 1986.
Vancouver Günay (çev.) Ü. Aynaların oyunları ve medeniyetlerin krizleri - "İslâm/İslâmoloji münasebetinin reoriyantasyonları. Atatürk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dergisi. 1986(7).

Creative Commons License
Atatürk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dergisi Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License. ile lisanslanmıştır.