BibTex RIS Kaynak Göster

İslam Hukukuna Göre Hukukî İşlemler ve Hükümleri / According to Islamic Law Legal Procedures and Requirements

Yıl 2012, Sayı: 38, - , 30.12.2012

Öz

dipnotlarda işaret edilen kitap ve eserlerden istifade ederek bir bibliyografya sunmuştur. Çalışmanın sonunda ayrıca mütercim tarafından bir dizin oluştu- rulmuştur. Son olarak, alana yaptığı katkı açısından bakıldığında mütercimin araştırmacıların hizmetine sunduğu bu eserin önemli bir kaynak olduğunu söyleyebiliriz

Yıl 2012, Sayı: 38, - , 30.12.2012

Öz

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Kitap Tanıtımı
Yazarlar

Emine Gümüş Böke Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 30 Aralık 2012
Yayımlandığı Sayı Yıl 2012 Sayı: 38

Kaynak Göster

APA Gümüş Böke, E. (2012). İslam Hukukuna Göre Hukukî İşlemler ve Hükümleri / According to Islamic Law Legal Procedures and Requirements. Atatürk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dergisi(38).
AMA Gümüş Böke E. İslam Hukukuna Göre Hukukî İşlemler ve Hükümleri / According to Islamic Law Legal Procedures and Requirements. Atatürk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dergisi. Aralık 2012;(38).
Chicago Gümüş Böke, Emine. “İslam Hukukuna Göre Hukukî İşlemler Ve Hükümleri / According to Islamic Law Legal Procedures and Requirements”. Atatürk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dergisi, sy. 38 (Aralık 2012).
EndNote Gümüş Böke E (01 Aralık 2012) İslam Hukukuna Göre Hukukî İşlemler ve Hükümleri / According to Islamic Law Legal Procedures and Requirements. Atatürk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dergisi 38
IEEE E. Gümüş Böke, “İslam Hukukuna Göre Hukukî İşlemler ve Hükümleri / According to Islamic Law Legal Procedures and Requirements”, Atatürk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dergisi, sy. 38, Aralık 2012.
ISNAD Gümüş Böke, Emine. “İslam Hukukuna Göre Hukukî İşlemler Ve Hükümleri / According to Islamic Law Legal Procedures and Requirements”. Atatürk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dergisi 38 (Aralık 2012).
JAMA Gümüş Böke E. İslam Hukukuna Göre Hukukî İşlemler ve Hükümleri / According to Islamic Law Legal Procedures and Requirements. Atatürk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dergisi. 2012.
MLA Gümüş Böke, Emine. “İslam Hukukuna Göre Hukukî İşlemler Ve Hükümleri / According to Islamic Law Legal Procedures and Requirements”. Atatürk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dergisi, sy. 38, 2012.
Vancouver Gümüş Böke E. İslam Hukukuna Göre Hukukî İşlemler ve Hükümleri / According to Islamic Law Legal Procedures and Requirements. Atatürk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dergisi. 2012(38).

Creative Commons License
Atatürk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dergisi Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License. ile lisanslanmıştır.