BibTex RIS Kaynak Göster

Federal Alman Anayasa Mahkemesinin ve Bavyera Anayasa Mahkemesinin Azınlık Partileri için Seçim Kanununda Öngörülen Baraj Hükümleri Hakkında Verdiği Kararlar

Yıl 1986, Cilt: 41 Sayı: 1, - , 19.02.2015

Öz

Alman Anayasa Mahkemesi Seçim Kanunu

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Araştırma Makaleleri
Yazarlar

Füsun Arsava Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 19 Şubat 2015
Gönderilme Tarihi 19 Şubat 2015
Yayımlandığı Sayı Yıl 1986 Cilt: 41 Sayı: 1

Kaynak Göster

APA Arsava, F. (2015). Federal Alman Anayasa Mahkemesinin ve Bavyera Anayasa Mahkemesinin Azınlık Partileri için Seçim Kanununda Öngörülen Baraj Hükümleri Hakkında Verdiği Kararlar. Ankara Üniversitesi SBF Dergisi, 41(1).
AMA Arsava F. Federal Alman Anayasa Mahkemesinin ve Bavyera Anayasa Mahkemesinin Azınlık Partileri için Seçim Kanununda Öngörülen Baraj Hükümleri Hakkında Verdiği Kararlar. SBF Dergisi. Şubat 2015;41(1).
Chicago Arsava, Füsun. “Federal Alman Anayasa Mahkemesinin Ve Bavyera Anayasa Mahkemesinin Azınlık Partileri için Seçim Kanununda Öngörülen Baraj Hükümleri Hakkında Verdiği Kararlar”. Ankara Üniversitesi SBF Dergisi 41, sy. 1 (Şubat 2015).
EndNote Arsava F (01 Şubat 2015) Federal Alman Anayasa Mahkemesinin ve Bavyera Anayasa Mahkemesinin Azınlık Partileri için Seçim Kanununda Öngörülen Baraj Hükümleri Hakkında Verdiği Kararlar. Ankara Üniversitesi SBF Dergisi 41 1
IEEE F. Arsava, “Federal Alman Anayasa Mahkemesinin ve Bavyera Anayasa Mahkemesinin Azınlık Partileri için Seçim Kanununda Öngörülen Baraj Hükümleri Hakkında Verdiği Kararlar”, SBF Dergisi, c. 41, sy. 1, 2015.
ISNAD Arsava, Füsun. “Federal Alman Anayasa Mahkemesinin Ve Bavyera Anayasa Mahkemesinin Azınlık Partileri için Seçim Kanununda Öngörülen Baraj Hükümleri Hakkında Verdiği Kararlar”. Ankara Üniversitesi SBF Dergisi 41/1 (Şubat 2015).
JAMA Arsava F. Federal Alman Anayasa Mahkemesinin ve Bavyera Anayasa Mahkemesinin Azınlık Partileri için Seçim Kanununda Öngörülen Baraj Hükümleri Hakkında Verdiği Kararlar. SBF Dergisi. 2015;41.
MLA Arsava, Füsun. “Federal Alman Anayasa Mahkemesinin Ve Bavyera Anayasa Mahkemesinin Azınlık Partileri için Seçim Kanununda Öngörülen Baraj Hükümleri Hakkında Verdiği Kararlar”. Ankara Üniversitesi SBF Dergisi, c. 41, sy. 1, 2015.
Vancouver Arsava F. Federal Alman Anayasa Mahkemesinin ve Bavyera Anayasa Mahkemesinin Azınlık Partileri için Seçim Kanununda Öngörülen Baraj Hükümleri Hakkında Verdiği Kararlar. SBF Dergisi. 2015;41(1).