BibTex RIS Kaynak Göster

Türkiye'mizde ve Yabancı Memleketlerde Çocuk Suçluluğunun Bugünkü Durumu ve Çocukarın Fazla Miktarda İşlediği Suçlarla Bunların İşlendiği Yer ve İşleniş Şekli İtibarı ile Hususiyetleri

Yıl 1949, Cilt: 4 Sayı: 1, - , 23.02.2015

Öz

Çocuk Suçluluğu

Yıl 1949, Cilt: 4 Sayı: 1, - , 23.02.2015

Öz

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Araştırma Makaleleri
Yazarlar

Naci Şensoy Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 23 Şubat 2015
Gönderilme Tarihi 23 Şubat 2015
Yayımlandığı Sayı Yıl 1949 Cilt: 4 Sayı: 1

Kaynak Göster

APA Şensoy, N. (2015). Türkiye’mizde ve Yabancı Memleketlerde Çocuk Suçluluğunun Bugünkü Durumu ve Çocukarın Fazla Miktarda İşlediği Suçlarla Bunların İşlendiği Yer ve İşleniş Şekli İtibarı ile Hususiyetleri. Ankara Üniversitesi SBF Dergisi, 4(1).
AMA Şensoy N. Türkiye’mizde ve Yabancı Memleketlerde Çocuk Suçluluğunun Bugünkü Durumu ve Çocukarın Fazla Miktarda İşlediği Suçlarla Bunların İşlendiği Yer ve İşleniş Şekli İtibarı ile Hususiyetleri. SBF Dergisi. Şubat 2015;4(1).
Chicago Şensoy, Naci. “Türkiye’mizde Ve Yabancı Memleketlerde Çocuk Suçluluğunun Bugünkü Durumu Ve Çocukarın Fazla Miktarda İşlediği Suçlarla Bunların İşlendiği Yer Ve İşleniş Şekli İtibarı Ile Hususiyetleri”. Ankara Üniversitesi SBF Dergisi 4, sy. 1 (Şubat 2015).
EndNote Şensoy N (01 Şubat 2015) Türkiye’mizde ve Yabancı Memleketlerde Çocuk Suçluluğunun Bugünkü Durumu ve Çocukarın Fazla Miktarda İşlediği Suçlarla Bunların İşlendiği Yer ve İşleniş Şekli İtibarı ile Hususiyetleri. Ankara Üniversitesi SBF Dergisi 4 1
IEEE N. Şensoy, “Türkiye’mizde ve Yabancı Memleketlerde Çocuk Suçluluğunun Bugünkü Durumu ve Çocukarın Fazla Miktarda İşlediği Suçlarla Bunların İşlendiği Yer ve İşleniş Şekli İtibarı ile Hususiyetleri”, SBF Dergisi, c. 4, sy. 1, 2015.
ISNAD Şensoy, Naci. “Türkiye’mizde Ve Yabancı Memleketlerde Çocuk Suçluluğunun Bugünkü Durumu Ve Çocukarın Fazla Miktarda İşlediği Suçlarla Bunların İşlendiği Yer Ve İşleniş Şekli İtibarı Ile Hususiyetleri”. Ankara Üniversitesi SBF Dergisi 4/1 (Şubat 2015).
JAMA Şensoy N. Türkiye’mizde ve Yabancı Memleketlerde Çocuk Suçluluğunun Bugünkü Durumu ve Çocukarın Fazla Miktarda İşlediği Suçlarla Bunların İşlendiği Yer ve İşleniş Şekli İtibarı ile Hususiyetleri. SBF Dergisi. 2015;4.
MLA Şensoy, Naci. “Türkiye’mizde Ve Yabancı Memleketlerde Çocuk Suçluluğunun Bugünkü Durumu Ve Çocukarın Fazla Miktarda İşlediği Suçlarla Bunların İşlendiği Yer Ve İşleniş Şekli İtibarı Ile Hususiyetleri”. Ankara Üniversitesi SBF Dergisi, c. 4, sy. 1, 2015.
Vancouver Şensoy N. Türkiye’mizde ve Yabancı Memleketlerde Çocuk Suçluluğunun Bugünkü Durumu ve Çocukarın Fazla Miktarda İşlediği Suçlarla Bunların İşlendiği Yer ve İşleniş Şekli İtibarı ile Hususiyetleri. SBF Dergisi. 2015;4(1).