OTEL İŞLETMELERİ İŞGÖRENLERİNİN ÖRGÜTSEL SESSİZLİK DÜZEYLERİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA: TRABZON, ORDU VE GİRESUN İLLERİNDEKİ 3, 4 VE 5 YILDIZLI OTEL İŞLETMELERİ ÖRNEĞİ
Öz
Anahtar Kelimeler
Kaynakça
- Acaray, A. (2014). Örgüt kültürü, örgütsel sessizlik ve işten ayrılma niyeti arasındaki ilişkilerin incelenmesi, Yayımlanmamış Doktora Tezi, Kocaeli Üniversitesi, Kocaeli.
- Afşar, L. (2013). Örgütsel sessizlik ve örgütsel güven ilişkisi: Konuya ilişkin bir araştırma, Yayımlanmamış Yüksek Lisans Tezi, İstanbul Üniversitesi, İstanbul.
- Akgül, A. ve Çevik, O. (2003). İstatistiksel analiz teknikleri-SPSS’de işletme yönetimi uygulamaları, Ankara: Kişisel Yayınlar.
- Akgündüz, Y. (2014). Otel çalışanlarının örgütsel sessizliği tercih etmelerinde örgütsel güvenlerinin etkisi, Organizasyon ve Yönetim Bilimleri Dergisi, 6(1), 184-199.
- Aktaş, H. ve Şimşek, E. (2014). Örgütsel sessizlik ile algılanan bireysel performans, örgüt kültürü ve demografik değişkenler arasındaki etkileşim, Akdeniz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi, 28, 24-52.
- Alparslan, A. M. (2010). Örgütsel sessizlik iklimi ve işgören sessizlik davranışları arasın- daki etkileşim: Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi öğretim elemanları üzerine bir araştırma, Yayımlanmamış Yüksek Lisans Tezi, Süleyman Demirel Üniversitesi, Isparta.
- Alparslan, A. M. ve Kayalar, M. (2012). Örgütsel sessizlik: Sessizlik davranışları ve örgü- tsel ve bireysel etkileri, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi, 4(6), 136-147.
- Altınöz, M., Çöp, S. ve Kervancı, F. (2011). Örgütsel sessizlik ve örgütsel güven ilişkisi: Ankara’daki dört ve beş yıldızlı otel işletmeleri üzerine bir araştırma, 12. Ulusal Tur- izm Kongresi, 30 Kasım- 4 Aralık, Düzce, ss:582-590.
Ayrıntılar
Birincil Dil
Türkçe
Konular
-
Bölüm
-
Yazarlar
Yeliz Pekerşen
Bu kişi benim
Melike Çakır Keleş
Bu kişi benim
Şevkiye Duygu Ata Kuduban
Bu kişi benim
Yayımlanma Tarihi
1 Nisan 2016
Gönderilme Tarihi
-
Kabul Tarihi
-
Yayımlandığı Sayı
Yıl 2016 Sayı: 1