Araştırma Makalesi
BibTex RIS Kaynak Göster

stajyer n1

Yıl 2025, Sayı: 34, 1 - 4, 29.12.2025
https://izlik.org/JA77EM44RP

Öz

qswedrgtyujkıloşpiğ,üAnahtar kelimelerinizi "ENTER" tuşu ile ayırabilirsiniz ve sıralamasını da "sürükle bırak" yöntemi ile değiştirebilirsiniz.Anahtar kelimelerinizi "ENTER" tuşu ile ayırabilirsiniz ve sıralamasını da "sürükle bırak" yöntemi ile değiştirebilirsiniz.Anahtar kelimelerinizi "ENTER" tuşu ile ayırabilirsiniz ve sıralamasını da "sürükle bırak" yöntemi ile değiştirebilirsiniz.Anahtar kelimelerinizi "ENTER" tuşu ile ayırabilirsiniz ve sıralamasını da "sürükle bırak" yöntemi ile değiştirebilirsiniz.Anahtar kelimelerinizi "ENTER" tuşu ile ayırabilirsiniz ve sıralamasını da "sürükle bırak" yöntemi ile değiştirebilirsiniz.Anahtar kelimelerinizi "ENTER" tuşu ile ayırabilirsiniz ve sıralamasını da "sürükle bırak" yöntemi ile değiştirebilirsiniz.Anahtar kelimelerinizi "ENTER" tuşu ile ayırabilirsiniz ve sıralamasını da "sürükle bırak" yöntemi ile değiştirebilirsiniz.Anahtar kelimelerinizi "ENTER" tuşu ile ayırabilirsiniz ve sıralamasını da "sürükle bırak" yöntemi ile değiştirebilirsiniz.Anahtar kelimelerinizi "ENTER" tuşu ile ayırabilirsiniz ve sıralamasını da "sürükle bırak" yöntemi ile değiştirebilirsiniz.Anahtar kelimelerinizi "ENTER" tuşu ile ayırabilirsiniz ve sıralamasını da "sürükle bırak" yöntemi ile değiştirebilirsiniz.Anahtar kelimelerinizi "ENTER" tuşu ile ayırabilirsiniz ve sıralamasını da "sürükle bırak" yöntemi ile değiştirebilirsiniz.Anahtar kelimelerinizi "ENTER" tuşu ile ayırabilirsiniz ve sıralamasını da "sürükle bırak" yöntemi ile değiştirebilirsiniz.Anahtar kelimelerinizi "ENTER" tuşu ile ayırabilirsiniz ve sıralamasını da "sürükle bırak" yöntemi ile değiştirebilirsiniz.

Kaynakça

  • Anahtar kelimelerinizi "ENTER" tuşu ile ayırabilirsiniz ve sıralamasını da "sürükle bırak" yöntemi ile değiştirebilirsiniz.Anahtar kelimelerinizi "ENTER" tuşu ile ayırabilirsiniz ve sıralamasını da "sürükle bırak" yöntemi ile değiştirebilirsiniz.Anahtar kelimelerinizi "ENTER" tuşu ile ayırabilirsiniz ve sıralamasını da "sürükle bırak" yöntemi ile değiştirebilirsiniz.Anahtar kelimelerinizi "ENTER" tuşu ile ayırabilirsiniz ve sıralamasını da "sürükle bırak" yöntemi ile değiştirebilirsiniz.
  • Anahtar kelimelerinizi "ENTER" tuşu ile ayırabilirsiniz ve sıralamasını da "sürükle bırak" yöntemi ile değiştirebilirsiniz.Anahtar kelimelerinizi "ENTER" tuşu ile ayırabilirsiniz ve sıralamasını da "sürükle bırak" yöntemi ile değiştirebilirsiniz.Anahtar kelimelerinizi "ENTER" tuşu ile ayırabilirsiniz ve sıralamasını da "sürükle bırak" yöntemi ile değiştirebilirsiniz.Anahtar kelimelerinizi "ENTER" tuşu ile ayırabilirsiniz ve sıralamasını da "sürükle bırak" yöntemi ile değiştirebilirsiniz.
Toplam 2 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Konular Bilgisayar Yazılımı
Bölüm Araştırma Makalesi
Yazarlar

Almıla Güden

Kabul Tarihi 3 Mart 2022
Yayımlanma Tarihi 29 Aralık 2025
IZ https://izlik.org/JA77EM44RP
Yayımlandığı Sayı Yıl 2025 Sayı: 34

Kaynak Göster

APA Güden, A. (2025). stajyer n1. DergiPark Test Dergisi, 34, 1-4. https://izlik.org/JA77EM44RP
AMA 1.Güden A. stajyer n1. dptd. 2025;(34):1-4. https://izlik.org/JA77EM44RP
Chicago Güden, Almıla. 2025. “stajyer n1”. DergiPark Test Dergisi, sy 34: 1-4. https://izlik.org/JA77EM44RP.
EndNote Güden A (01 Aralık 2025) stajyer n1. DergiPark Test Dergisi 34 1–4.
IEEE [1]A. Güden, “stajyer n1”, dptd, sy 34, ss. 1–4, Ara. 2025, [çevrimiçi]. Erişim adresi: https://izlik.org/JA77EM44RP
ISNAD Güden, Almıla. “stajyer n1”. DergiPark Test Dergisi. 34 (01 Aralık 2025): 1-4. https://izlik.org/JA77EM44RP.
JAMA 1.Güden A. stajyer n1. dptd. 2025;:1–4.
MLA Güden, Almıla. “stajyer n1”. DergiPark Test Dergisi, sy 34, Aralık 2025, ss. 1-4, https://izlik.org/JA77EM44RP.
Vancouver 1.Güden A. stajyer n1. dptd [Internet]. 01 Aralık 2025;(34):1-4. Erişim adresi: https://izlik.org/JA77EM44RP

Bu dergi, eklenen özelliklerin test edilmesi üzerine kurulmuştur. Mühendislerimiz, teknik ve idari ekibimiz özellikleri test etmektedir.

Editörlük yapısı bulunmaz. Makale gönderimi yapılmamalıdır....




dergipark_logo.png