BibTex RIS Kaynak Göster

STRATEJİK YÖNETİM MUHASEBESİNİN BİR İŞLEVİ OLARAK SEÇİLEN STRATEJİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ VE KONTROLÜNE YÖNELİK YENİ AÇILIMLAR

Yıl 1999, Sayı: 2, - , 20.06.2015

Öz

STRATEJİK YÖNETİM MUHASEBESİNİN BİR İŞLEVİ OLARAK SEÇİLEN STRATEJİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ VE KONTROLÜNE YÖNELİK YENİ AÇILIMLAR

Yıl 1999, Sayı: 2, - , 20.06.2015

Öz

Stratejik kontrol ve değerlendirme iki boyutludur. Birinci boyuta işletme yönetiminin kontrolü altında ki faaliyetlerin kontrol edilmesi, ikinci boyutta işletme yönetiminin kontrolü dışında ki değişkenlerin (dış faktörlerin) kontrol edilmesidir

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Makaleler
Yazarlar

Hüseyin Ergin Bu kişi benim

Orhan Elmacı Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 20 Haziran 2015
Yayımlandığı Sayı Yıl 1999 Sayı: 2

Kaynak Göster

APA Ergin, H., & Elmacı, O. (2015). STRATEJİK YÖNETİM MUHASEBESİNİN BİR İŞLEVİ OLARAK SEÇİLEN STRATEJİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ VE KONTROLÜNE YÖNELİK YENİ AÇILIMLAR. Dumlupınar Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi(2).
AMA Ergin H, Elmacı O. STRATEJİK YÖNETİM MUHASEBESİNİN BİR İŞLEVİ OLARAK SEÇİLEN STRATEJİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ VE KONTROLÜNE YÖNELİK YENİ AÇILIMLAR. Dumlupınar Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi. Haziran 2015;(2).
Chicago Ergin, Hüseyin, ve Orhan Elmacı. “STRATEJİK YÖNETİM MUHASEBESİNİN BİR İŞLEVİ OLARAK SEÇİLEN STRATEJİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ VE KONTROLÜNE YÖNELİK YENİ AÇILIMLAR”. Dumlupınar Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi, sy. 2 (Haziran 2015).
EndNote Ergin H, Elmacı O (01 Haziran 2015) STRATEJİK YÖNETİM MUHASEBESİNİN BİR İŞLEVİ OLARAK SEÇİLEN STRATEJİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ VE KONTROLÜNE YÖNELİK YENİ AÇILIMLAR. Dumlupınar Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi 2
IEEE H. Ergin ve O. Elmacı, “STRATEJİK YÖNETİM MUHASEBESİNİN BİR İŞLEVİ OLARAK SEÇİLEN STRATEJİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ VE KONTROLÜNE YÖNELİK YENİ AÇILIMLAR”, Dumlupınar Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi, sy. 2, Haziran 2015.
ISNAD Ergin, Hüseyin - Elmacı, Orhan. “STRATEJİK YÖNETİM MUHASEBESİNİN BİR İŞLEVİ OLARAK SEÇİLEN STRATEJİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ VE KONTROLÜNE YÖNELİK YENİ AÇILIMLAR”. Dumlupınar Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi 2 (Haziran 2015).
JAMA Ergin H, Elmacı O. STRATEJİK YÖNETİM MUHASEBESİNİN BİR İŞLEVİ OLARAK SEÇİLEN STRATEJİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ VE KONTROLÜNE YÖNELİK YENİ AÇILIMLAR. Dumlupınar Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi. 2015.
MLA Ergin, Hüseyin ve Orhan Elmacı. “STRATEJİK YÖNETİM MUHASEBESİNİN BİR İŞLEVİ OLARAK SEÇİLEN STRATEJİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ VE KONTROLÜNE YÖNELİK YENİ AÇILIMLAR”. Dumlupınar Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi, sy. 2, 2015.
Vancouver Ergin H, Elmacı O. STRATEJİK YÖNETİM MUHASEBESİNİN BİR İŞLEVİ OLARAK SEÇİLEN STRATEJİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ VE KONTROLÜNE YÖNELİK YENİ AÇILIMLAR. Dumlupınar Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi. 2015(2).

Dergimiz EBSCOhost, ULAKBİM/Sosyal Bilimler Veri Tabanında, SOBİAD ve Türk Eğitim İndeksi'nde yer alan uluslararası hakemli bir dergidir.