2000 SONRASI TÜRKİYE TARIM POLİTİKALARININ ENDÜSTRİYEL TARIM ÜRÜNLERİNDEN ŞEKER VE TÜTÜN ÜRETİMİNE ETKİLERİ
Öz
Anahtar Kelimeler
Kaynakça
- Akder, A. (2005). Dünya Ticaret Örgütü'nün Tarım Anlaşması? Tehdit mi? Fırsat mı?. Demokrasi Platformu Fikir-Kültür-Sanat ve Araştırma Dergisi, (3), 11-24.
- Akder, A. (2014). “Tarım ve tarım politikalarının geleceği”. Y. Alogan (ed.), Kalkınmada Yeni Yaklaşımlar. Ankara: İmge Kitabevi. ss., 171-184.
- Aysu, A. (23 Şubat 2018). Türkiye şeker fabrikalarını satıyor [Karabasan]. https://www.karasaban.net/turkiye-seker-fabrikalarini-satiyor-abdullah-aysu/. Erişim Tarihi: 16 Aralık 2018.
- Aztimur, H. (2013). Türkiye’de Özelleştirme Süreçleri: Sermaye Eğilimleri Üzerinden Bir Analiz. Doktora Tezi, İstanbul: Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü.
- Bayraç, H, Yenilmez, F. (2005). Tarım Sektörünün Yapısal Analizi ve Avrupa Ortak Tarım Politikası. Demokrasi Platformu Fikir-Kültür-Sanat ve Araştırma Dergisi, (3), 91-129.
- Bayramoğlu, S. (2005). Yönetişim Zihniyeti Türkiye'de Üst Kurullar ve Siyasi İktidarın Dönüşümü. İstanbul: İletişim Yayınları.
- Dinler, Z. (2014). Tarım Ekonomisi. Bursa: Ekin Kitabevi.
- Duru, B., Günlü, R. (2008). “Küresel Sermaye Birikimi ve Ekolojik Bunalım”. R. Günlü (ed.) Devlet ve sermayenin yeni biçimleri. Ankara: Dipnot Yayınları, ss., 97-120.
Ayrıntılar
Birincil Dil
Türkçe
Konular
Ekonomi
Bölüm
Tez Özeti
Yazarlar
Nurten Bakırcı
*
Bu kişi benim
Türkiye
Yayımlanma Tarihi
11 Şubat 2020
Gönderilme Tarihi
11 Ocak 2020
Kabul Tarihi
-
Yayımlandığı Sayı
Yıl 2020 Cilt: 4 Sayı: 5