Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Eskişehir İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi Dergisi
Klinik Araştırma
TR
PDF
Kütüphaneme Ekle
×
BibTex
RIS
Kaynak Göster
Gıda Maddelerinin Aureomycin ile Muhafazası
Yıl 1966
, Cilt: 2 Sayı: 1, 68 - 72, 01.06.1966
Mustafa Selli
Öz
...
Anahtar Kelimeler
gıda teknolojisi
Kaynakça
...
Toplam
1
adet kaynakça vardır.
Ayrıntılar
Birincil Dil
Türkçe
Konular
İşletme
Bölüm
Araştırma Makalesi
Yazarlar
Mustafa Selli
Bu kişi benim
Türkiye
Yayımlanma Tarihi
1 Haziran 1966
Yayımlandığı Sayı
Yıl 1966 Cilt: 2 Sayı: 1
Kaynak Göster
APA
Selli, M. (1966). Gıda Maddelerinin Aureomycin ile Muhafazası. Eskişehir İktisadi Ve Ticari İlimler Akademisi Dergisi, 2(1), 68-72.
AMA
Selli M. Gıda Maddelerinin Aureomycin ile Muhafazası. Eskişehir İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi Dergisi. Haziran 1966;2(1):68-72.
Chicago
Selli, Mustafa. “Gıda Maddelerinin Aureomycin Ile Muhafazası”. Eskişehir İktisadi Ve Ticari İlimler Akademisi Dergisi 2, sy. 1 (Haziran 1966): 68-72.
EndNote
Selli M (01 Haziran 1966) Gıda Maddelerinin Aureomycin ile Muhafazası. Eskişehir İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi Dergisi 2 1 68–72.
IEEE
M. Selli, “Gıda Maddelerinin Aureomycin ile Muhafazası”,
Eskişehir İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi Dergisi
, c. 2, sy. 1, ss. 68–72, 1966.
ISNAD
Selli, Mustafa. “Gıda Maddelerinin Aureomycin Ile Muhafazası”.
Eskişehir İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi Dergisi
2/1 (Haziran 1966), 68-72.
JAMA
Selli M. Gıda Maddelerinin Aureomycin ile Muhafazası.
Eskişehir İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi Dergisi
. 1966;2:68–72.
MLA
Selli, Mustafa. “Gıda Maddelerinin Aureomycin Ile Muhafazası”. Eskişehir İktisadi Ve Ticari İlimler Akademisi Dergisi, c. 2, sy. 1, 1966, ss. 68-72.
Vancouver
Selli M. Gıda Maddelerinin Aureomycin ile Muhafazası. Eskişehir İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi Dergisi. 1966;2(1):68-72.
Makale Dosyaları
Tam Metin
Dergi Ana Sayfası
Arşiv
Cilt: 1 Sayı: 1
Cilt: 1 Sayı: 2
Cilt: 2 Sayı: 1
Cilt: 2 Sayı: 2
Cilt: 3 Sayı: 1