Klinik Araştırma
BibTex RIS Kaynak Göster

Gıda Maddelerinin Aureomycin ile Muhafazası

Yıl 1966, Cilt: 2 Sayı: 1, 68 - 72, 01.06.1966

Öz

...

Kaynakça

  • ...
Toplam 1 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Konular İşletme
Bölüm Araştırma Makalesi
Yazarlar

Mustafa Selli Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Haziran 1966
Yayımlandığı Sayı Yıl 1966 Cilt: 2 Sayı: 1

Kaynak Göster

APA Selli, M. (1966). Gıda Maddelerinin Aureomycin ile Muhafazası. Eskişehir İktisadi Ve Ticari İlimler Akademisi Dergisi, 2(1), 68-72.
AMA Selli M. Gıda Maddelerinin Aureomycin ile Muhafazası. Eskişehir İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi Dergisi. Haziran 1966;2(1):68-72.
Chicago Selli, Mustafa. “Gıda Maddelerinin Aureomycin Ile Muhafazası”. Eskişehir İktisadi Ve Ticari İlimler Akademisi Dergisi 2, sy. 1 (Haziran 1966): 68-72.
EndNote Selli M (01 Haziran 1966) Gıda Maddelerinin Aureomycin ile Muhafazası. Eskişehir İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi Dergisi 2 1 68–72.
IEEE M. Selli, “Gıda Maddelerinin Aureomycin ile Muhafazası”, Eskişehir İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi Dergisi, c. 2, sy. 1, ss. 68–72, 1966.
ISNAD Selli, Mustafa. “Gıda Maddelerinin Aureomycin Ile Muhafazası”. Eskişehir İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi Dergisi 2/1 (Haziran 1966), 68-72.
JAMA Selli M. Gıda Maddelerinin Aureomycin ile Muhafazası. Eskişehir İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi Dergisi. 1966;2:68–72.
MLA Selli, Mustafa. “Gıda Maddelerinin Aureomycin Ile Muhafazası”. Eskişehir İktisadi Ve Ticari İlimler Akademisi Dergisi, c. 2, sy. 1, 1966, ss. 68-72.
Vancouver Selli M. Gıda Maddelerinin Aureomycin ile Muhafazası. Eskişehir İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi Dergisi. 1966;2(1):68-72.