Araştırma Makalesi
BibTex RIS Kaynak Göster
Yıl 2023, Cilt: 9 Sayı: 1, 80 - 80, 01.02.2023

Öz

Kaynakça

  • Anonymous, (2020). Akdeniz Bölgesi Bölgesi ekmeklik buğday tescil raporu, TTSM, Ankara. (in Turkish)
  • Anonymous, (2021). DATAEM ekmeklik buğday kalite analiz raporu, TMO, Ankara. (in Turkish)

Registration of "Karmen" Bread Wheat (Triticum aestivum L.) Variety

Yıl 2023, Cilt: 9 Sayı: 1, 80 - 80, 01.02.2023

Öz

Karmen is a spring bread wheat (Triticum aestivum L.)
variety, developed by East Mediterranean Agricultural
Research Institute and registered in 2020. Karmen is
a commercial name given for a newly released bread
wheat variety with the pedigree name BABAX/LR42//
BABAX*2/3/KUKUNA/4/BACEU #1/5/BECARD
which originated from CIMMYT.

Kaynakça

  • Anonymous, (2020). Akdeniz Bölgesi Bölgesi ekmeklik buğday tescil raporu, TTSM, Ankara. (in Turkish)
  • Anonymous, (2021). DATAEM ekmeklik buğday kalite analiz raporu, TMO, Ankara. (in Turkish)
Toplam 2 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil İngilizce
Konular Ziraat Mühendisliği
Bölüm Makaleler
Yazarlar

Ali Alpaslan Ezici Bu kişi benim

Mehmet Nazım Dinçer Bu kişi benim

Şadiye Yaktubay Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Şubat 2023
Yayımlandığı Sayı Yıl 2023 Cilt: 9 Sayı: 1

Kaynak Göster

APA Ezici, A. A., Dinçer, M. N., & Yaktubay, Ş. (2023). Registration of "Karmen" Bread Wheat (Triticum aestivum L.) Variety. Ekin Journal of Crop Breeding and Genetics, 9(1), 80-80.
AMA Ezici AA, Dinçer MN, Yaktubay Ş. Registration of "Karmen" Bread Wheat (Triticum aestivum L.) Variety. Ekin Journal. Şubat 2023;9(1):80-80.
Chicago Ezici, Ali Alpaslan, Mehmet Nazım Dinçer, ve Şadiye Yaktubay. “Registration of ‘Karmen’ Bread Wheat (Triticum Aestivum L.) Variety”. Ekin Journal of Crop Breeding and Genetics 9, sy. 1 (Şubat 2023): 80-80.
EndNote Ezici AA, Dinçer MN, Yaktubay Ş (01 Şubat 2023) Registration of "Karmen" Bread Wheat (Triticum aestivum L.) Variety. Ekin Journal of Crop Breeding and Genetics 9 1 80–80.
IEEE A. A. Ezici, M. N. Dinçer, ve Ş. Yaktubay, “Registration of ‘Karmen’ Bread Wheat (Triticum aestivum L.) Variety”, Ekin Journal, c. 9, sy. 1, ss. 80–80, 2023.
ISNAD Ezici, Ali Alpaslan vd. “Registration of ‘Karmen’ Bread Wheat (Triticum Aestivum L.) Variety”. Ekin Journal of Crop Breeding and Genetics 9/1 (Şubat 2023), 80-80.
JAMA Ezici AA, Dinçer MN, Yaktubay Ş. Registration of "Karmen" Bread Wheat (Triticum aestivum L.) Variety. Ekin Journal. 2023;9:80–80.
MLA Ezici, Ali Alpaslan vd. “Registration of ‘Karmen’ Bread Wheat (Triticum Aestivum L.) Variety”. Ekin Journal of Crop Breeding and Genetics, c. 9, sy. 1, 2023, ss. 80-80.
Vancouver Ezici AA, Dinçer MN, Yaktubay Ş. Registration of "Karmen" Bread Wheat (Triticum aestivum L.) Variety. Ekin Journal. 2023;9(1):80-.