BibTex RIS Kaynak Göster

A new species of Hockerja Walker (Hymenoptera, Chalcididae), a pupal parasite of Heliothis viriplaca Hufn.(Lepidoptera, Noctuidae) on lentil (Lens esculenta) andchick pea (Cicer spp.) in Southeastern Anatolia

Yıl 1990, Cilt: 14 Sayı: 3, - , 01.06.1990

Öz

Güneydoğu Anadolu'da mercimek ve nohut zararlısı Heliothis viriplaca Hufn. (Lepidoptera, Noctuidae)'nın pupa paraziti olan yeni bir Hockerja Walker (Hymenoptera, Chalcididae) türü

Yıl 1990, Cilt: 14 Sayı: 3, - , 01.06.1990

Öz

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Makaleler
Yazarlar

Miktat Doğanlar Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Haziran 1990
Gönderilme Tarihi 8 Şubat 2014
Yayımlandığı Sayı Yıl 1990 Cilt: 14 Sayı: 3

Kaynak Göster

APA Doğanlar, M. . (1990). Güneydoğu Anadolu’da mercimek ve nohut zararlısı Heliothis viriplaca Hufn. (Lepidoptera, Noctuidae)’nın pupa paraziti olan yeni bir Hockerja Walker (Hymenoptera, Chalcididae) türü. Turkish Journal of Entomology, 14(3).
AMA Doğanlar M. Güneydoğu Anadolu’da mercimek ve nohut zararlısı Heliothis viriplaca Hufn. (Lepidoptera, Noctuidae)’nın pupa paraziti olan yeni bir Hockerja Walker (Hymenoptera, Chalcididae) türü. TED. Haziran 1990;14(3).
Chicago Doğanlar, Miktat. “Güneydoğu Anadolu’da Mercimek Ve Nohut zararlısı Heliothis Viriplaca Hufn. (Lepidoptera, Noctuidae)’nın Pupa Paraziti Olan Yeni Bir Hockerja Walker (Hymenoptera, Chalcididae) türü”. Turkish Journal of Entomology 14, sy. 3 (Haziran 1990).
EndNote Doğanlar M (01 Haziran 1990) Güneydoğu Anadolu’da mercimek ve nohut zararlısı Heliothis viriplaca Hufn. (Lepidoptera, Noctuidae)’nın pupa paraziti olan yeni bir Hockerja Walker (Hymenoptera, Chalcididae) türü. Turkish Journal of Entomology 14 3
IEEE M. . Doğanlar, “Güneydoğu Anadolu’da mercimek ve nohut zararlısı Heliothis viriplaca Hufn. (Lepidoptera, Noctuidae)’nın pupa paraziti olan yeni bir Hockerja Walker (Hymenoptera, Chalcididae) türü”, TED, c. 14, sy. 3, 1990.
ISNAD Doğanlar, Miktat. “Güneydoğu Anadolu’da Mercimek Ve Nohut zararlısı Heliothis Viriplaca Hufn. (Lepidoptera, Noctuidae)’nın Pupa Paraziti Olan Yeni Bir Hockerja Walker (Hymenoptera, Chalcididae) türü”. Turkish Journal of Entomology 14/3 (Haziran 1990).
JAMA Doğanlar M. Güneydoğu Anadolu’da mercimek ve nohut zararlısı Heliothis viriplaca Hufn. (Lepidoptera, Noctuidae)’nın pupa paraziti olan yeni bir Hockerja Walker (Hymenoptera, Chalcididae) türü. TED. 1990;14.
MLA Doğanlar, Miktat. “Güneydoğu Anadolu’da Mercimek Ve Nohut zararlısı Heliothis Viriplaca Hufn. (Lepidoptera, Noctuidae)’nın Pupa Paraziti Olan Yeni Bir Hockerja Walker (Hymenoptera, Chalcididae) türü”. Turkish Journal of Entomology, c. 14, sy. 3, 1990.
Vancouver Doğanlar M. Güneydoğu Anadolu’da mercimek ve nohut zararlısı Heliothis viriplaca Hufn. (Lepidoptera, Noctuidae)’nın pupa paraziti olan yeni bir Hockerja Walker (Hymenoptera, Chalcididae) türü. TED. 1990;14(3).