Ağaoğlu S, Sancak YC, Alisarli M, Ekici K, Van piyasasında satısa sunulan bazı baharat çeşidinde B. cereus’un varlıgı ve öne- mi. J Vet Medical of Uludag University, 18 (1- ): 89-95. Baharat ve Halk Sağlığı... Anonymous., 1998. Bacteriological Analytical
Manual. 8 ”' Edition. USA: Food and Drug Administration, AOAC. Baxter R, Halzaptel WH, 1982. A microbial investigation of selected spices, herbs and additives in South Africa. J Food Sci., 47: 570
Bhat R, Geeta H, Kulkarni PR, 1987. Microbial profile of cumin seeds and chili powder sold in retail shops in the city of Bombay. J Food Prot., 50 (5): 418-419.
Boxer A, Back P, 1988. The herb book. First
Edition. 112 Madison Ave, NY NY 10016. USA: Gallery books. '
Erol l, Küplülü O, Karagöz S, 1999. Ankara’da tüketime sunulan bazı baharatın mikrobiyolojik kalitesi. J Vet Medical of Ankara University, : 115-125.
Filiz N, 2001. Bursa’da tüketime sunulan bazı baharatların mikrobiyel florası. J Vet Medical of Uludag University, 20: 103-107.
Flannigan B, Hui SC, 1976. The occurence of aflatoxin-producing strains of Aspergil/us flavus in the mould floras of ground spices. J Appl Bacterial, 41: 41 1-418.
Kivanc M, Sert S, 1989. Erzurum'da parakende satış magazalarında bazı ögütülmüş baharatların mikrobiyel kalitesi.
Doğa Tübitak Tarım Ormancılık Derg., 13 (2): 325. Kneifel W, Berger E, 1994. Microbiological criteria of random samples of spices and herbs retailed on the Austrian market. J Food Prof., (10): 893-901.
Pafumi J, 1986. Assesme'nt of the microbiological quality of spices and herbs. J Food Prot., 49 (12): 958-963.
Powers EM, Lawyer R, Masouka Y, 1975.
Microbiology of processed spices. J Milk and Food Techn., 36: 683-687. Powers EM, Latt TG, Brown T, 1976.
_lncidence and levels of Bacillus cereus in processed spices. J Milk and Food Techn., 39: 670. Satchell FB, Bruce VR, Allen G, Andrews H, Gerber HR, 1989. Microbiological survey of selected imported spices and associated fecal pellet specimens. J Assoc off Anal Chem., 72 (4): 632-637.
Uner Y, Ergun O, 1999. Piyasada satısa sunu- lan cesitli baharatin bazı patojenler ve genel
Vajdi M, Pereira RR, 1973. Comparative effects of ethylene oxide, gamma irridation and Vanderzant C, Splittstoesser D, 1992.
Compendium of Methods for The Microbiological Examination of Foods. 3 "’ Edition. USA: Edwards Brothers. Ağaoğlu S, Sancak YC, Alisarli M, Ekici K, Van piyasasında satısa sunulan bazı baharat çeşidinde B. cereus’un varlıgı ve öne- mi. J Vet Medical of Uludag University, 18 (1- ): 89-95.
Bitlis Bölgesinde Marketlerde Satılan Bazı Baharatın Mikrobiyolojik Kalitesi
Ağaoğlu S, Sancak YC, Alisarli M, Ekici K, Van piyasasında satısa sunulan bazı baharat çeşidinde B. cereus’un varlıgı ve öne- mi. J Vet Medical of Uludag University, 18 (1- ): 89-95. Baharat ve Halk Sağlığı... Anonymous., 1998. Bacteriological Analytical
Manual. 8 ”' Edition. USA: Food and Drug Administration, AOAC. Baxter R, Halzaptel WH, 1982. A microbial investigation of selected spices, herbs and additives in South Africa. J Food Sci., 47: 570
Bhat R, Geeta H, Kulkarni PR, 1987. Microbial profile of cumin seeds and chili powder sold in retail shops in the city of Bombay. J Food Prot., 50 (5): 418-419.
Boxer A, Back P, 1988. The herb book. First
Edition. 112 Madison Ave, NY NY 10016. USA: Gallery books. '
Erol l, Küplülü O, Karagöz S, 1999. Ankara’da tüketime sunulan bazı baharatın mikrobiyolojik kalitesi. J Vet Medical of Ankara University, : 115-125.
Filiz N, 2001. Bursa’da tüketime sunulan bazı baharatların mikrobiyel florası. J Vet Medical of Uludag University, 20: 103-107.
Flannigan B, Hui SC, 1976. The occurence of aflatoxin-producing strains of Aspergil/us flavus in the mould floras of ground spices. J Appl Bacterial, 41: 41 1-418.
Kivanc M, Sert S, 1989. Erzurum'da parakende satış magazalarında bazı ögütülmüş baharatların mikrobiyel kalitesi.
Doğa Tübitak Tarım Ormancılık Derg., 13 (2): 325. Kneifel W, Berger E, 1994. Microbiological criteria of random samples of spices and herbs retailed on the Austrian market. J Food Prof., (10): 893-901.
Pafumi J, 1986. Assesme'nt of the microbiological quality of spices and herbs. J Food Prot., 49 (12): 958-963.
Powers EM, Lawyer R, Masouka Y, 1975.
Microbiology of processed spices. J Milk and Food Techn., 36: 683-687. Powers EM, Latt TG, Brown T, 1976.
_lncidence and levels of Bacillus cereus in processed spices. J Milk and Food Techn., 39: 670. Satchell FB, Bruce VR, Allen G, Andrews H, Gerber HR, 1989. Microbiological survey of selected imported spices and associated fecal pellet specimens. J Assoc off Anal Chem., 72 (4): 632-637.
Uner Y, Ergun O, 1999. Piyasada satısa sunu- lan cesitli baharatin bazı patojenler ve genel
Vajdi M, Pereira RR, 1973. Comparative effects of ethylene oxide, gamma irridation and Vanderzant C, Splittstoesser D, 1992.
Compendium of Methods for The Microbiological Examination of Foods. 3 "’ Edition. USA: Edwards Brothers. Ağaoğlu S, Sancak YC, Alisarli M, Ekici K, Van piyasasında satısa sunulan bazı baharat çeşidinde B. cereus’un varlıgı ve öne- mi. J Vet Medical of Uludag University, 18 (1- ): 89-95.
Elmalı, .-., & Yaman, H. (2005). Bitlis Bölgesinde Marketlerde Satılan Bazı Baharatın Mikrobiyolojik Kalitesi. Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 2(1), 9-14.
AMA
Elmalı, Yaman H. Bitlis Bölgesinde Marketlerde Satılan Bazı Baharatın Mikrobiyolojik Kalitesi. Erciyes Üniv Vet Fak Derg. Mart 2005;2(1):9-14.
Chicago
Elmalı, -, ve H. Yaman. “Bitlis Bölgesinde Marketlerde Satılan Bazı Baharatın Mikrobiyolojik Kalitesi”. Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 2, sy. 1 (Mart 2005): 9-14.
EndNote
Elmalı -, Yaman H (01 Mart 2005) Bitlis Bölgesinde Marketlerde Satılan Bazı Baharatın Mikrobiyolojik Kalitesi. Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 2 1 9–14.
IEEE
.-. Elmalı ve H. Yaman, “Bitlis Bölgesinde Marketlerde Satılan Bazı Baharatın Mikrobiyolojik Kalitesi”, Erciyes Üniv Vet Fak Derg, c. 2, sy. 1, ss. 9–14, 2005.
ISNAD
Elmalı, - - Yaman, H. “Bitlis Bölgesinde Marketlerde Satılan Bazı Baharatın Mikrobiyolojik Kalitesi”. Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 2/1 (Mart 2005), 9-14.
JAMA
Elmalı -, Yaman H. Bitlis Bölgesinde Marketlerde Satılan Bazı Baharatın Mikrobiyolojik Kalitesi. Erciyes Üniv Vet Fak Derg. 2005;2:9–14.
MLA
Elmalı, - ve H. Yaman. “Bitlis Bölgesinde Marketlerde Satılan Bazı Baharatın Mikrobiyolojik Kalitesi”. Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, c. 2, sy. 1, 2005, ss. 9-14.
Vancouver
Elmalı -, Yaman H. Bitlis Bölgesinde Marketlerde Satılan Bazı Baharatın Mikrobiyolojik Kalitesi. Erciyes Üniv Vet Fak Derg. 2005;2(1):9-14.