BibTex RIS Kaynak Göster

ELAZIĞ'DA TÜKETİME SUNULAN MEYVELİ VE ÇEŞNİLİ DONDURMALARIN MİKROBİYOLOJİK VE KİMYASAL KALİTESİ

Yıl 2005, Cilt: 21 Sayı: 1, 71 - 78, 01.03.2005

Microbiological and Chemical Quality of Ice Cream with Various Flavors in Elazig

Yıl 2005, Cilt: 21 Sayı: 1, 71 - 78, 01.03.2005
Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Diğer ID JA72CY24HE
Bölüm Araştırma
Yazarlar

Gülsüm Öksüztepe Bu kişi benim

Bahri Patır Bu kişi benim

O. İrfan İlhak Bu kişi benim

Pınar Şeker Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Mart 2005
Yayımlandığı Sayı Yıl 2005 Cilt: 21 Sayı: 1

Kaynak Göster

APA Öksüztepe, G., Patır, B., İlhak, O. İ., Şeker, P. (2005). Microbiological and Chemical Quality of Ice Cream with Various Flavors in Elazig. Eurasian Journal of Veterinary Sciences, 21(1), 71-78.
AMA Öksüztepe G, Patır B, İlhak Oİ, Şeker P. Microbiological and Chemical Quality of Ice Cream with Various Flavors in Elazig. Eurasian J Vet Sci. Mart 2005;21(1):71-78.
Chicago Öksüztepe, Gülsüm, Bahri Patır, O. İrfan İlhak, ve Pınar Şeker. “Microbiological and Chemical Quality of Ice Cream With Various Flavors in Elazig”. Eurasian Journal of Veterinary Sciences 21, sy. 1 (Mart 2005): 71-78.
EndNote Öksüztepe G, Patır B, İlhak Oİ, Şeker P (01 Mart 2005) Microbiological and Chemical Quality of Ice Cream with Various Flavors in Elazig. Eurasian Journal of Veterinary Sciences 21 1 71–78.
IEEE G. Öksüztepe, B. Patır, O. İ. İlhak, ve P. Şeker, “Microbiological and Chemical Quality of Ice Cream with Various Flavors in Elazig”, Eurasian J Vet Sci, c. 21, sy. 1, ss. 71–78, 2005.
ISNAD Öksüztepe, Gülsüm vd. “Microbiological and Chemical Quality of Ice Cream With Various Flavors in Elazig”. Eurasian Journal of Veterinary Sciences 21/1 (Mart 2005), 71-78.
JAMA Öksüztepe G, Patır B, İlhak Oİ, Şeker P. Microbiological and Chemical Quality of Ice Cream with Various Flavors in Elazig. Eurasian J Vet Sci. 2005;21:71–78.
MLA Öksüztepe, Gülsüm vd. “Microbiological and Chemical Quality of Ice Cream With Various Flavors in Elazig”. Eurasian Journal of Veterinary Sciences, c. 21, sy. 1, 2005, ss. 71-78.
Vancouver Öksüztepe G, Patır B, İlhak Oİ, Şeker P. Microbiological and Chemical Quality of Ice Cream with Various Flavors in Elazig. Eurasian J Vet Sci. 2005;21(1):71-8.