BibTex RIS Kaynak Göster

KONYA'DA PASTAHANELERDE TÜKETİME SUNULAN DONDURMALARIN MİKROBİYOLOJİK KALİTESİ

Yıl 2004, Cilt: 20 Sayı: 2, 59 - 64, 01.06.2004

Microbiological Quality of Ice Creams Sold at Pastry Shops in Konya

Yıl 2004, Cilt: 20 Sayı: 2, 59 - 64, 01.06.2004
Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Diğer ID JA72GT66KF
Bölüm Araştırma
Yazarlar

Ahmet Güner Bu kişi benim

Mustafa Ardıç Bu kişi benim

Abdullah Keleş Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Haziran 2004
Yayımlandığı Sayı Yıl 2004 Cilt: 20 Sayı: 2

Kaynak Göster

APA Güner, A., Ardıç, M., & Keleş, A. (2004). Microbiological Quality of Ice Creams Sold at Pastry Shops in Konya. Eurasian Journal of Veterinary Sciences, 20(2), 59-64.
AMA Güner A, Ardıç M, Keleş A. Microbiological Quality of Ice Creams Sold at Pastry Shops in Konya. Eurasian J Vet Sci. Haziran 2004;20(2):59-64.
Chicago Güner, Ahmet, Mustafa Ardıç, ve Abdullah Keleş. “Microbiological Quality of Ice Creams Sold at Pastry Shops in Konya”. Eurasian Journal of Veterinary Sciences 20, sy. 2 (Haziran 2004): 59-64.
EndNote Güner A, Ardıç M, Keleş A (01 Haziran 2004) Microbiological Quality of Ice Creams Sold at Pastry Shops in Konya. Eurasian Journal of Veterinary Sciences 20 2 59–64.
IEEE A. Güner, M. Ardıç, ve A. Keleş, “Microbiological Quality of Ice Creams Sold at Pastry Shops in Konya”, Eurasian J Vet Sci, c. 20, sy. 2, ss. 59–64, 2004.
ISNAD Güner, Ahmet vd. “Microbiological Quality of Ice Creams Sold at Pastry Shops in Konya”. Eurasian Journal of Veterinary Sciences 20/2 (Haziran 2004), 59-64.
JAMA Güner A, Ardıç M, Keleş A. Microbiological Quality of Ice Creams Sold at Pastry Shops in Konya. Eurasian J Vet Sci. 2004;20:59–64.
MLA Güner, Ahmet vd. “Microbiological Quality of Ice Creams Sold at Pastry Shops in Konya”. Eurasian Journal of Veterinary Sciences, c. 20, sy. 2, 2004, ss. 59-64.
Vancouver Güner A, Ardıç M, Keleş A. Microbiological Quality of Ice Creams Sold at Pastry Shops in Konya. Eurasian J Vet Sci. 2004;20(2):59-64.