BibTex RIS Kaynak Göster

HATAY SIKMA PEYNİRİNİN KİMYASAL ÖZELLİKLERİ İLE PROTEOLİZ VE LİPOLİZ DÜZEYLERİNİN ARAŞTIRILMASI

Yıl 2004, Cilt: 20 Sayı: 1, 53 - 59, 01.03.2004

Evaluation of Chemieal Characteristics and Proteolysis and Lipolysis Levels in Hatay Sıkma cheese

Yıl 2004, Cilt: 20 Sayı: 1, 53 - 59, 01.03.2004
Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Diğer ID JA72HM54EV
Bölüm Araştırma
Yazarlar

Zekai Tarakçı Bu kişi benim

Hisamettin Durmaz Bu kişi benim

Emrullah Sağun Bu kişi benim

Osman Aygün Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Mart 2004
Yayımlandığı Sayı Yıl 2004 Cilt: 20 Sayı: 1

Kaynak Göster

APA Tarakçı, Z., Durmaz, H., Sağun, E., Aygün, O. (2004). Evaluation of Chemieal Characteristics and Proteolysis and Lipolysis Levels in Hatay Sıkma cheese. Eurasian Journal of Veterinary Sciences, 20(1), 53-59.
AMA Tarakçı Z, Durmaz H, Sağun E, Aygün O. Evaluation of Chemieal Characteristics and Proteolysis and Lipolysis Levels in Hatay Sıkma cheese. Eurasian J Vet Sci. Mart 2004;20(1):53-59.
Chicago Tarakçı, Zekai, Hisamettin Durmaz, Emrullah Sağun, ve Osman Aygün. “Evaluation of Chemieal Characteristics and Proteolysis and Lipolysis Levels in Hatay Sıkma Cheese”. Eurasian Journal of Veterinary Sciences 20, sy. 1 (Mart 2004): 53-59.
EndNote Tarakçı Z, Durmaz H, Sağun E, Aygün O (01 Mart 2004) Evaluation of Chemieal Characteristics and Proteolysis and Lipolysis Levels in Hatay Sıkma cheese. Eurasian Journal of Veterinary Sciences 20 1 53–59.
IEEE Z. Tarakçı, H. Durmaz, E. Sağun, ve O. Aygün, “Evaluation of Chemieal Characteristics and Proteolysis and Lipolysis Levels in Hatay Sıkma cheese”, Eurasian J Vet Sci, c. 20, sy. 1, ss. 53–59, 2004.
ISNAD Tarakçı, Zekai vd. “Evaluation of Chemieal Characteristics and Proteolysis and Lipolysis Levels in Hatay Sıkma Cheese”. Eurasian Journal of Veterinary Sciences 20/1 (Mart 2004), 53-59.
JAMA Tarakçı Z, Durmaz H, Sağun E, Aygün O. Evaluation of Chemieal Characteristics and Proteolysis and Lipolysis Levels in Hatay Sıkma cheese. Eurasian J Vet Sci. 2004;20:53–59.
MLA Tarakçı, Zekai vd. “Evaluation of Chemieal Characteristics and Proteolysis and Lipolysis Levels in Hatay Sıkma Cheese”. Eurasian Journal of Veterinary Sciences, c. 20, sy. 1, 2004, ss. 53-59.
Vancouver Tarakçı Z, Durmaz H, Sağun E, Aygün O. Evaluation of Chemieal Characteristics and Proteolysis and Lipolysis Levels in Hatay Sıkma cheese. Eurasian J Vet Sci. 2004;20(1):53-9.