BibTex RIS Kaynak Göster

PASTIRMA YAPIM TEKNOLOJİSİNİN GELİŞTİRİLMESİNDE SICAK DUMANLAMA UYGULANMASI VE KALİTEYE ETKİSİ

Yıl 2003, Cilt: 19 Sayı: 1, 57 - 65, 01.03.2003

The Effect of Quality and the Use of Hot Smoking on the Development of Pastrami Production Tecniques

Yıl 2003, Cilt: 19 Sayı: 1, 57 - 65, 01.03.2003
Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Diğer ID JA72KK93ZC
Bölüm Araştırma
Yazarlar

Ümit Gürbüz Bu kişi benim

Yusuf Doğruer Bu kişi benim

Suzan Yalçın Bu kişi benim

Mustafa Nizamlıoğlu Bu kişi benim

Ahmet Güner Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Mart 2003
Yayımlandığı Sayı Yıl 2003 Cilt: 19 Sayı: 1

Kaynak Göster

APA Gürbüz, Ü., Doğruer, Y., Yalçın, S., Nizamlıoğlu, M., vd. (2003). The Effect of Quality and the Use of Hot Smoking on the Development of Pastrami Production Tecniques. Eurasian Journal of Veterinary Sciences, 19(1), 57-65.
AMA Gürbüz Ü, Doğruer Y, Yalçın S, Nizamlıoğlu M, Güner A. The Effect of Quality and the Use of Hot Smoking on the Development of Pastrami Production Tecniques. Eurasian J Vet Sci. Mart 2003;19(1):57-65.
Chicago Gürbüz, Ümit, Yusuf Doğruer, Suzan Yalçın, Mustafa Nizamlıoğlu, ve Ahmet Güner. “The Effect of Quality and the Use of Hot Smoking on the Development of Pastrami Production Tecniques”. Eurasian Journal of Veterinary Sciences 19, sy. 1 (Mart 2003): 57-65.
EndNote Gürbüz Ü, Doğruer Y, Yalçın S, Nizamlıoğlu M, Güner A (01 Mart 2003) The Effect of Quality and the Use of Hot Smoking on the Development of Pastrami Production Tecniques. Eurasian Journal of Veterinary Sciences 19 1 57–65.
IEEE Ü. Gürbüz, Y. Doğruer, S. Yalçın, M. Nizamlıoğlu, ve A. Güner, “The Effect of Quality and the Use of Hot Smoking on the Development of Pastrami Production Tecniques”, Eurasian J Vet Sci, c. 19, sy. 1, ss. 57–65, 2003.
ISNAD Gürbüz, Ümit vd. “The Effect of Quality and the Use of Hot Smoking on the Development of Pastrami Production Tecniques”. Eurasian Journal of Veterinary Sciences 19/1 (Mart 2003), 57-65.
JAMA Gürbüz Ü, Doğruer Y, Yalçın S, Nizamlıoğlu M, Güner A. The Effect of Quality and the Use of Hot Smoking on the Development of Pastrami Production Tecniques. Eurasian J Vet Sci. 2003;19:57–65.
MLA Gürbüz, Ümit vd. “The Effect of Quality and the Use of Hot Smoking on the Development of Pastrami Production Tecniques”. Eurasian Journal of Veterinary Sciences, c. 19, sy. 1, 2003, ss. 57-65.
Vancouver Gürbüz Ü, Doğruer Y, Yalçın S, Nizamlıoğlu M, Güner A. The Effect of Quality and the Use of Hot Smoking on the Development of Pastrami Production Tecniques. Eurasian J Vet Sci. 2003;19(1):57-65.