BibTex RIS Kaynak Göster

KONYA ve YÖRESİNDE TÜKETİME SUNULAN SALAMURA BEYAZ PEYNİRLERİN KALİTESİ

Yıl 2002, Cilt: 18 Sayı: 3, 13 - 18, 01.09.2002

The Quality of the White Pickled Cheese in Konya Region

Yıl 2002, Cilt: 18 Sayı: 3, 13 - 18, 01.09.2002
Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Diğer ID JA72KZ66RP
Bölüm Araştırma
Yazarlar

Saliha Altın Bu kişi benim

O. Cenap Tekinşen Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Eylül 2002
Yayımlandığı Sayı Yıl 2002 Cilt: 18 Sayı: 3

Kaynak Göster

APA Altın, S., & Tekinşen, O. C. (2002). The Quality of the White Pickled Cheese in Konya Region. Eurasian Journal of Veterinary Sciences, 18(3), 13-18.
AMA Altın S, Tekinşen OC. The Quality of the White Pickled Cheese in Konya Region. Eurasian J Vet Sci. Eylül 2002;18(3):13-18.
Chicago Altın, Saliha, ve O. Cenap Tekinşen. “The Quality of the White Pickled Cheese in Konya Region”. Eurasian Journal of Veterinary Sciences 18, sy. 3 (Eylül 2002): 13-18.
EndNote Altın S, Tekinşen OC (01 Eylül 2002) The Quality of the White Pickled Cheese in Konya Region. Eurasian Journal of Veterinary Sciences 18 3 13–18.
IEEE S. Altın ve O. C. Tekinşen, “The Quality of the White Pickled Cheese in Konya Region”, Eurasian J Vet Sci, c. 18, sy. 3, ss. 13–18, 2002.
ISNAD Altın, Saliha - Tekinşen, O. Cenap. “The Quality of the White Pickled Cheese in Konya Region”. Eurasian Journal of Veterinary Sciences 18/3 (Eylül 2002), 13-18.
JAMA Altın S, Tekinşen OC. The Quality of the White Pickled Cheese in Konya Region. Eurasian J Vet Sci. 2002;18:13–18.
MLA Altın, Saliha ve O. Cenap Tekinşen. “The Quality of the White Pickled Cheese in Konya Region”. Eurasian Journal of Veterinary Sciences, c. 18, sy. 3, 2002, ss. 13-18.
Vancouver Altın S, Tekinşen OC. The Quality of the White Pickled Cheese in Konya Region. Eurasian J Vet Sci. 2002;18(3):13-8.