BibTex RIS Kaynak Göster

EVCİL KAZ (Anser domesticus) ETİNİN BAZI KİMYASAL ve MİKROBİYOLOJİK KALİTE NİTELİKLERİ

Yıl 2001, Cilt: 17 Sayı: 4, 31 - 36, 01.12.2001

Some Chemical and Microbiological Quality Characteristics of Domestic Goose (Anser domesticus) Meat

Yıl 2001, Cilt: 17 Sayı: 4, 31 - 36, 01.12.2001
Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Diğer ID JA72PN22ER
Bölüm Araştırma
Yazarlar

Gürkan Uçar Bu kişi benim

Ümit Gürbüz Bu kişi benim

Ahmet Güner Bu kişi benim

Yusuf Doğruer Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Aralık 2001
Yayımlandığı Sayı Yıl 2001 Cilt: 17 Sayı: 4

Kaynak Göster

APA Uçar, G., Gürbüz, Ü., Güner, A., Doğruer, Y. (2001). Some Chemical and Microbiological Quality Characteristics of Domestic Goose (Anser domesticus) Meat. Eurasian Journal of Veterinary Sciences, 17(4), 31-36.
AMA Uçar G, Gürbüz Ü, Güner A, Doğruer Y. Some Chemical and Microbiological Quality Characteristics of Domestic Goose (Anser domesticus) Meat. Eurasian J Vet Sci. Aralık 2001;17(4):31-36.
Chicago Uçar, Gürkan, Ümit Gürbüz, Ahmet Güner, ve Yusuf Doğruer. “Some Chemical and Microbiological Quality Characteristics of Domestic Goose (Anser Domesticus) Meat”. Eurasian Journal of Veterinary Sciences 17, sy. 4 (Aralık 2001): 31-36.
EndNote Uçar G, Gürbüz Ü, Güner A, Doğruer Y (01 Aralık 2001) Some Chemical and Microbiological Quality Characteristics of Domestic Goose (Anser domesticus) Meat. Eurasian Journal of Veterinary Sciences 17 4 31–36.
IEEE G. Uçar, Ü. Gürbüz, A. Güner, ve Y. Doğruer, “Some Chemical and Microbiological Quality Characteristics of Domestic Goose (Anser domesticus) Meat”, Eurasian J Vet Sci, c. 17, sy. 4, ss. 31–36, 2001.
ISNAD Uçar, Gürkan vd. “Some Chemical and Microbiological Quality Characteristics of Domestic Goose (Anser Domesticus) Meat”. Eurasian Journal of Veterinary Sciences 17/4 (Aralık 2001), 31-36.
JAMA Uçar G, Gürbüz Ü, Güner A, Doğruer Y. Some Chemical and Microbiological Quality Characteristics of Domestic Goose (Anser domesticus) Meat. Eurasian J Vet Sci. 2001;17:31–36.
MLA Uçar, Gürkan vd. “Some Chemical and Microbiological Quality Characteristics of Domestic Goose (Anser Domesticus) Meat”. Eurasian Journal of Veterinary Sciences, c. 17, sy. 4, 2001, ss. 31-36.
Vancouver Uçar G, Gürbüz Ü, Güner A, Doğruer Y. Some Chemical and Microbiological Quality Characteristics of Domestic Goose (Anser domesticus) Meat. Eurasian J Vet Sci. 2001;17(4):31-6.