BibTex RIS Kaynak Göster

KONYA'DA TÜKETİME SUNULAN HİNDİ PASTIRMALARININ KİMYASAL ve MİKROBİYOLOJİK KALİTESİ

Yıl 2001, Cilt: 17 Sayı: 3, 65 - 69, 01.09.2001

Chemical and Microbiological Quality of Turkey Pastırami Consumed in Konya

Yıl 2001, Cilt: 17 Sayı: 3, 65 - 69, 01.09.2001
Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Diğer ID JA72SC75PE
Bölüm Araştırma
Yazarlar

Yusuf Doğruer Bu kişi benim

Ahmet Güner Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Eylül 2001
Yayımlandığı Sayı Yıl 2001 Cilt: 17 Sayı: 3

Kaynak Göster

APA Doğruer, Y., & Güner, A. (2001). Chemical and Microbiological Quality of Turkey Pastırami Consumed in Konya. Eurasian Journal of Veterinary Sciences, 17(3), 65-69.
AMA Doğruer Y, Güner A. Chemical and Microbiological Quality of Turkey Pastırami Consumed in Konya. Eurasian J Vet Sci. Eylül 2001;17(3):65-69.
Chicago Doğruer, Yusuf, ve Ahmet Güner. “Chemical and Microbiological Quality of Turkey Pastırami Consumed in Konya”. Eurasian Journal of Veterinary Sciences 17, sy. 3 (Eylül 2001): 65-69.
EndNote Doğruer Y, Güner A (01 Eylül 2001) Chemical and Microbiological Quality of Turkey Pastırami Consumed in Konya. Eurasian Journal of Veterinary Sciences 17 3 65–69.
IEEE Y. Doğruer ve A. Güner, “Chemical and Microbiological Quality of Turkey Pastırami Consumed in Konya”, Eurasian J Vet Sci, c. 17, sy. 3, ss. 65–69, 2001.
ISNAD Doğruer, Yusuf - Güner, Ahmet. “Chemical and Microbiological Quality of Turkey Pastırami Consumed in Konya”. Eurasian Journal of Veterinary Sciences 17/3 (Eylül 2001), 65-69.
JAMA Doğruer Y, Güner A. Chemical and Microbiological Quality of Turkey Pastırami Consumed in Konya. Eurasian J Vet Sci. 2001;17:65–69.
MLA Doğruer, Yusuf ve Ahmet Güner. “Chemical and Microbiological Quality of Turkey Pastırami Consumed in Konya”. Eurasian Journal of Veterinary Sciences, c. 17, sy. 3, 2001, ss. 65-69.
Vancouver Doğruer Y, Güner A. Chemical and Microbiological Quality of Turkey Pastırami Consumed in Konya. Eurasian J Vet Sci. 2001;17(3):65-9.