BibTex RIS Kaynak Göster

FARKLI SICAKLIKTA MUHAFAZA EDİLEN DONDURULMUŞ KEREVİTLERİN (Astacus leptodaetylus ESCH.,1823) MİKROBİYOLOJİK ve KİMYASAL KALİTESİ

Yıl 2001, Cilt: 17 Sayı: 1, 139 - 147, 01.03.2001

Microbiological and Chemical Changes Observed in the Frozen Crayfish Stored at Different Temperatures

Yıl 2001, Cilt: 17 Sayı: 1, 139 - 147, 01.03.2001
Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Diğer ID JA72VY32HJ
Bölüm Araştırma
Yazarlar

Bahri Patır Bu kişi benim

Ahmet H. Dinçoğlu. Bu kişi benim

Ayşe Gürel Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Mart 2001
Yayımlandığı Sayı Yıl 2001 Cilt: 17 Sayı: 1

Kaynak Göster

APA Patır, B., Dinçoğlu., A. H., & Gürel, A. (2001). Microbiological and Chemical Changes Observed in the Frozen Crayfish Stored at Different Temperatures. Eurasian Journal of Veterinary Sciences, 17(1), 139-147.
AMA Patır B, Dinçoğlu. AH, Gürel A. Microbiological and Chemical Changes Observed in the Frozen Crayfish Stored at Different Temperatures. Eurasian J Vet Sci. Mart 2001;17(1):139-147.
Chicago Patır, Bahri, Ahmet H. Dinçoğlu., ve Ayşe Gürel. “Microbiological and Chemical Changes Observed in the Frozen Crayfish Stored at Different Temperatures”. Eurasian Journal of Veterinary Sciences 17, sy. 1 (Mart 2001): 139-47.
EndNote Patır B, Dinçoğlu. AH, Gürel A (01 Mart 2001) Microbiological and Chemical Changes Observed in the Frozen Crayfish Stored at Different Temperatures. Eurasian Journal of Veterinary Sciences 17 1 139–147.
IEEE B. Patır, A. H. Dinçoğlu., ve A. Gürel, “Microbiological and Chemical Changes Observed in the Frozen Crayfish Stored at Different Temperatures”, Eurasian J Vet Sci, c. 17, sy. 1, ss. 139–147, 2001.
ISNAD Patır, Bahri vd. “Microbiological and Chemical Changes Observed in the Frozen Crayfish Stored at Different Temperatures”. Eurasian Journal of Veterinary Sciences 17/1 (Mart 2001), 139-147.
JAMA Patır B, Dinçoğlu. AH, Gürel A. Microbiological and Chemical Changes Observed in the Frozen Crayfish Stored at Different Temperatures. Eurasian J Vet Sci. 2001;17:139–147.
MLA Patır, Bahri vd. “Microbiological and Chemical Changes Observed in the Frozen Crayfish Stored at Different Temperatures”. Eurasian Journal of Veterinary Sciences, c. 17, sy. 1, 2001, ss. 139-47.
Vancouver Patır B, Dinçoğlu. AH, Gürel A. Microbiological and Chemical Changes Observed in the Frozen Crayfish Stored at Different Temperatures. Eurasian J Vet Sci. 2001;17(1):139-47.