Ayrıntılar

Diğer ID JA73DM69EE
Bölüm Araştırma
Yazarlar

Mustafa Atasever Bu kişi benim

Gürkan Uçar Bu kişi benim

Abdullah Keleş Bu kişi benim

Zahide Köse Bu kişi benim

K. Kaan Tekinşen Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Mart 1999
Yayımlandığı Sayı Yıl 1999 Cilt: 15 Sayı: 1

Kaynak Göster

APA Atasever, M., Uçar, G., Keleş, A., Köse, Z., vd. (1999). Using of Liquid Smoke in White Pickled Cheese Production. Eurasian Journal of Veterinary Sciences, 15(1), 63-70.
AMA Atasever M, Uçar G, Keleş A, Köse Z, Tekinşen KK. Using of Liquid Smoke in White Pickled Cheese Production. Eurasian J Vet Sci. Mart 1999;15(1):63-70.
Chicago Atasever, Mustafa, Gürkan Uçar, Abdullah Keleş, Zahide Köse, ve K. Kaan Tekinşen. “Using of Liquid Smoke in White Pickled Cheese Production”. Eurasian Journal of Veterinary Sciences 15, sy. 1 (Mart 1999): 63-70.
EndNote Atasever M, Uçar G, Keleş A, Köse Z, Tekinşen KK (01 Mart 1999) Using of Liquid Smoke in White Pickled Cheese Production. Eurasian Journal of Veterinary Sciences 15 1 63–70.
IEEE M. Atasever, G. Uçar, A. Keleş, Z. Köse, ve K. K. Tekinşen, “Using of Liquid Smoke in White Pickled Cheese Production”, Eurasian J Vet Sci, c. 15, sy. 1, ss. 63–70, 1999.
ISNAD Atasever, Mustafa vd. “Using of Liquid Smoke in White Pickled Cheese Production”. Eurasian Journal of Veterinary Sciences 15/1 (Mart 1999), 63-70.
JAMA Atasever M, Uçar G, Keleş A, Köse Z, Tekinşen KK. Using of Liquid Smoke in White Pickled Cheese Production. Eurasian J Vet Sci. 1999;15:63–70.
MLA Atasever, Mustafa vd. “Using of Liquid Smoke in White Pickled Cheese Production”. Eurasian Journal of Veterinary Sciences, c. 15, sy. 1, 1999, ss. 63-70.
Vancouver Atasever M, Uçar G, Keleş A, Köse Z, Tekinşen KK. Using of Liquid Smoke in White Pickled Cheese Production. Eurasian J Vet Sci. 1999;15(1):63-70.