BibTex RIS Kaynak Göster

VAN OTLU PEYNİRLERİNİN NİTRAT VE NİTRİT DÜZEYLERİ

Yıl 1997, Cilt: 13 Sayı: 2, 107 - 111, 01.06.1997

Determination of Nitrate and Nitrite Levels of Van Herby Cheese

Yıl 1997, Cilt: 13 Sayı: 2, 107 - 111, 01.06.1997
Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Diğer ID JA73HT36AH
Bölüm Araştırma
Yazarlar

Abdurrahman Aksoy Bu kişi benim

Emrullah Sağun Bu kişi benim

İdris Türel Bu kişi benim

Neşe Okut Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Haziran 1997
Yayımlandığı Sayı Yıl 1997 Cilt: 13 Sayı: 2

Kaynak Göster

APA Aksoy, A., Sağun, E., Türel, İ., Okut, N. (1997). Determination of Nitrate and Nitrite Levels of Van Herby Cheese. Eurasian Journal of Veterinary Sciences, 13(2), 107-111.
AMA Aksoy A, Sağun E, Türel İ, Okut N. Determination of Nitrate and Nitrite Levels of Van Herby Cheese. Eurasian J Vet Sci. Haziran 1997;13(2):107-111.
Chicago Aksoy, Abdurrahman, Emrullah Sağun, İdris Türel, ve Neşe Okut. “Determination of Nitrate and Nitrite Levels of Van Herby Cheese”. Eurasian Journal of Veterinary Sciences 13, sy. 2 (Haziran 1997): 107-11.
EndNote Aksoy A, Sağun E, Türel İ, Okut N (01 Haziran 1997) Determination of Nitrate and Nitrite Levels of Van Herby Cheese. Eurasian Journal of Veterinary Sciences 13 2 107–111.
IEEE A. Aksoy, E. Sağun, İ. Türel, ve N. Okut, “Determination of Nitrate and Nitrite Levels of Van Herby Cheese”, Eurasian J Vet Sci, c. 13, sy. 2, ss. 107–111, 1997.
ISNAD Aksoy, Abdurrahman vd. “Determination of Nitrate and Nitrite Levels of Van Herby Cheese”. Eurasian Journal of Veterinary Sciences 13/2 (Haziran 1997), 107-111.
JAMA Aksoy A, Sağun E, Türel İ, Okut N. Determination of Nitrate and Nitrite Levels of Van Herby Cheese. Eurasian J Vet Sci. 1997;13:107–111.
MLA Aksoy, Abdurrahman vd. “Determination of Nitrate and Nitrite Levels of Van Herby Cheese”. Eurasian Journal of Veterinary Sciences, c. 13, sy. 2, 1997, ss. 107-11.
Vancouver Aksoy A, Sağun E, Türel İ, Okut N. Determination of Nitrate and Nitrite Levels of Van Herby Cheese. Eurasian J Vet Sci. 1997;13(2):107-11.