BibTex RIS Kaynak Göster

KURU VE SULU TAVUK KESİM TEKNİKLERİNİN MİKROBİYOLOJİK İNCELENMESİ

Yıl 1989, Cilt: 5 Sayı: 1, 155 - 165, 01.03.1989

Microbiological investigations of poultry slaughtering techniques with dry and wet systems

Yıl 1989, Cilt: 5 Sayı: 1, 155 - 165, 01.03.1989
Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Diğer ID JA74EY47GD
Bölüm Araştırma
Yazarlar

Nazif Anıl Bu kişi benim

O. Cenap Tekinşen Bu kişi benim

Yusuf Doğruer Bu kişi benim

Semra Tufan Bu kişi benim

Necla Öğütlü Bu kişi benim

Ali Ayar Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Mart 1989
Yayımlandığı Sayı Yıl 1989 Cilt: 5 Sayı: 1

Kaynak Göster

APA Anıl, N., Tekinşen, O. C., Doğruer, Y., Tufan, S., vd. (1989). Microbiological investigations of poultry slaughtering techniques with dry and wet systems. Eurasian Journal of Veterinary Sciences, 5(1), 155-165.
AMA Anıl N, Tekinşen OC, Doğruer Y, Tufan S, Öğütlü N, Ayar A. Microbiological investigations of poultry slaughtering techniques with dry and wet systems. Eurasian J Vet Sci. Mart 1989;5(1):155-165.
Chicago Anıl, Nazif, O. Cenap Tekinşen, Yusuf Doğruer, Semra Tufan, Necla Öğütlü, ve Ali Ayar. “Microbiological Investigations of Poultry Slaughtering Techniques With Dry and Wet Systems”. Eurasian Journal of Veterinary Sciences 5, sy. 1 (Mart 1989): 155-65.
EndNote Anıl N, Tekinşen OC, Doğruer Y, Tufan S, Öğütlü N, Ayar A (01 Mart 1989) Microbiological investigations of poultry slaughtering techniques with dry and wet systems. Eurasian Journal of Veterinary Sciences 5 1 155–165.
IEEE N. Anıl, O. C. Tekinşen, Y. Doğruer, S. Tufan, N. Öğütlü, ve A. Ayar, “Microbiological investigations of poultry slaughtering techniques with dry and wet systems”, Eurasian J Vet Sci, c. 5, sy. 1, ss. 155–165, 1989.
ISNAD Anıl, Nazif vd. “Microbiological Investigations of Poultry Slaughtering Techniques With Dry and Wet Systems”. Eurasian Journal of Veterinary Sciences 5/1 (Mart 1989), 155-165.
JAMA Anıl N, Tekinşen OC, Doğruer Y, Tufan S, Öğütlü N, Ayar A. Microbiological investigations of poultry slaughtering techniques with dry and wet systems. Eurasian J Vet Sci. 1989;5:155–165.
MLA Anıl, Nazif vd. “Microbiological Investigations of Poultry Slaughtering Techniques With Dry and Wet Systems”. Eurasian Journal of Veterinary Sciences, c. 5, sy. 1, 1989, ss. 155-6.
Vancouver Anıl N, Tekinşen OC, Doğruer Y, Tufan S, Öğütlü N, Ayar A. Microbiological investigations of poultry slaughtering techniques with dry and wet systems. Eurasian J Vet Sci. 1989;5(1):155-6.