Araştırma Makalesi
BibTex RIS Kaynak Göster

Investigation of Blood (Erythrocyte and Plasma) Mercury Levels of Dental Preclinic Students with Atomic Absorbtion Spectroscopy before and after Practising Amalgam Restorations

Yıl 1992, Cilt: 9 Sayı: 2, 81 - 90, 01.07.1992

Preklinik Öğrencilerinde Amalgam Dolgu Çalışmaları Öncesinde ve Sonrasında Kandaki (Eritrosit ve Plazmada) Cıva Düzeylerinin Atomik Absorpsiyon Spektrofotometresi ile İncelenmesi

Yıl 1992, Cilt: 9 Sayı: 2, 81 - 90, 01.07.1992
Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Konular Sağlık Kurumları Yönetimi
Bölüm Özgün Araştırma Makalesi
Yazarlar

Meserret Tiritoğlu Bu kişi benim

Hülya Köprülü Bu kişi benim

Ahmet Soyal Bu kişi benim

Gönül Alpaslan Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Temmuz 1992
Yayımlandığı Sayı Yıl 1992 Cilt: 9 Sayı: 2

Kaynak Göster

APA Tiritoğlu, M., Köprülü, H., Soyal, A., Alpaslan, G. (1992). Preklinik Öğrencilerinde Amalgam Dolgu Çalışmaları Öncesinde ve Sonrasında Kandaki (Eritrosit ve Plazmada) Cıva Düzeylerinin Atomik Absorpsiyon Spektrofotometresi ile İncelenmesi. Gazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dergisi, 9(2), 81-90.
AMA Tiritoğlu M, Köprülü H, Soyal A, Alpaslan G. Preklinik Öğrencilerinde Amalgam Dolgu Çalışmaları Öncesinde ve Sonrasında Kandaki (Eritrosit ve Plazmada) Cıva Düzeylerinin Atomik Absorpsiyon Spektrofotometresi ile İncelenmesi. Gazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dergisi. Haziran 1992;9(2):81-90.
Chicago Tiritoğlu, Meserret, Hülya Köprülü, Ahmet Soyal, ve Gönül Alpaslan. “Preklinik Öğrencilerinde Amalgam Dolgu Çalışmaları Öncesinde Ve Sonrasında Kandaki (Eritrosit Ve Plazmada) Cıva Düzeylerinin Atomik Absorpsiyon Spektrofotometresi Ile İncelenmesi”. Gazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dergisi 9, sy. 2 (Haziran 1992): 81-90.
EndNote Tiritoğlu M, Köprülü H, Soyal A, Alpaslan G (01 Haziran 1992) Preklinik Öğrencilerinde Amalgam Dolgu Çalışmaları Öncesinde ve Sonrasında Kandaki (Eritrosit ve Plazmada) Cıva Düzeylerinin Atomik Absorpsiyon Spektrofotometresi ile İncelenmesi. Gazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dergisi 9 2 81–90.
IEEE M. Tiritoğlu, H. Köprülü, A. Soyal, ve G. Alpaslan, “Preklinik Öğrencilerinde Amalgam Dolgu Çalışmaları Öncesinde ve Sonrasında Kandaki (Eritrosit ve Plazmada) Cıva Düzeylerinin Atomik Absorpsiyon Spektrofotometresi ile İncelenmesi”, Gazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dergisi, c. 9, sy. 2, ss. 81–90, 1992.
ISNAD Tiritoğlu, Meserret vd. “Preklinik Öğrencilerinde Amalgam Dolgu Çalışmaları Öncesinde Ve Sonrasında Kandaki (Eritrosit Ve Plazmada) Cıva Düzeylerinin Atomik Absorpsiyon Spektrofotometresi Ile İncelenmesi”. Gazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dergisi 9/2 (Haziran 1992), 81-90.
JAMA Tiritoğlu M, Köprülü H, Soyal A, Alpaslan G. Preklinik Öğrencilerinde Amalgam Dolgu Çalışmaları Öncesinde ve Sonrasında Kandaki (Eritrosit ve Plazmada) Cıva Düzeylerinin Atomik Absorpsiyon Spektrofotometresi ile İncelenmesi. Gazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dergisi. 1992;9:81–90.
MLA Tiritoğlu, Meserret vd. “Preklinik Öğrencilerinde Amalgam Dolgu Çalışmaları Öncesinde Ve Sonrasında Kandaki (Eritrosit Ve Plazmada) Cıva Düzeylerinin Atomik Absorpsiyon Spektrofotometresi Ile İncelenmesi”. Gazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dergisi, c. 9, sy. 2, 1992, ss. 81-90.
Vancouver Tiritoğlu M, Köprülü H, Soyal A, Alpaslan G. Preklinik Öğrencilerinde Amalgam Dolgu Çalışmaları Öncesinde ve Sonrasında Kandaki (Eritrosit ve Plazmada) Cıva Düzeylerinin Atomik Absorpsiyon Spektrofotometresi ile İncelenmesi. Gazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dergisi. 1992;9(2):81-90.