BibTex RIS Kaynak Göster
Yıl 1999, Cilt: 1 Sayı: 2, 155 - 166, 01.12.1999

Öz

The purpose of this paper is provide a vision for Small and Medium Sized Enterprises (SME’s) in Turkey, trying to gain competitive advantages by implementing major changes in the manufacturing process. It is necessary that, manufacturing process should be changed from functional layout to synchronous flow system to achieve competitive advantages.Cellular Layout is one of the basic tools for implementation of synchronous flow system and KANBAN system is other basic tool for this implementation. Meanwhile, Cellular Layout and KANBAN system are important elements of Just In Time Manufacturing (JIT) Systems.

Tam Zamanında Üretim Sistemleri’nin Küçük ve Orta Ölçekli İşletmelerde Uygulanma Koşulları

Yıl 1999, Cilt: 1 Sayı: 2, 155 - 166, 01.12.1999

Öz

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Diğer ID JA37GZ68YR
Bölüm Makaleler
Yazarlar

Haluk Soyuer Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Aralık 1999
Yayımlandığı Sayı Yıl 1999 Cilt: 1 Sayı: 2

Kaynak Göster

APA Soyuer, H. (1999). Tam Zamanında Üretim Sistemleri’nin Küçük ve Orta Ölçekli İşletmelerde Uygulanma Koşulları. Gazi Üniversitesi İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi, 1(2), 155-166.
AMA Soyuer H. Tam Zamanında Üretim Sistemleri’nin Küçük ve Orta Ölçekli İşletmelerde Uygulanma Koşulları. Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi. Aralık 1999;1(2):155-166.
Chicago Soyuer, Haluk. “Tam Zamanında Üretim Sistemleri’nin Küçük Ve Orta Ölçekli İşletmelerde Uygulanma Koşulları”. Gazi Üniversitesi İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi 1, sy. 2 (Aralık 1999): 155-66.
EndNote Soyuer H (01 Aralık 1999) Tam Zamanında Üretim Sistemleri’nin Küçük ve Orta Ölçekli İşletmelerde Uygulanma Koşulları. Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi 1 2 155–166.
IEEE H. Soyuer, “Tam Zamanında Üretim Sistemleri’nin Küçük ve Orta Ölçekli İşletmelerde Uygulanma Koşulları”, Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi, c. 1, sy. 2, ss. 155–166, 1999.
ISNAD Soyuer, Haluk. “Tam Zamanında Üretim Sistemleri’nin Küçük Ve Orta Ölçekli İşletmelerde Uygulanma Koşulları”. Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi 1/2 (Aralık 1999), 155-166.
JAMA Soyuer H. Tam Zamanında Üretim Sistemleri’nin Küçük ve Orta Ölçekli İşletmelerde Uygulanma Koşulları. Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi. 1999;1:155–166.
MLA Soyuer, Haluk. “Tam Zamanında Üretim Sistemleri’nin Küçük Ve Orta Ölçekli İşletmelerde Uygulanma Koşulları”. Gazi Üniversitesi İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi, c. 1, sy. 2, 1999, ss. 155-66.
Vancouver Soyuer H. Tam Zamanında Üretim Sistemleri’nin Küçük ve Orta Ölçekli İşletmelerde Uygulanma Koşulları. Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi. 1999;1(2):155-66.